ISSN 2457 - 3973

Senatorul PNL Neamț, Eugen Țapu Nazare: ”PSD nu a trecut testul solidarității!”

PSD nu a trecut testul solidarității – a declarat, vineri, senatorul PNL Neamț, Eugen Țapu Nazare.

Viceliderul grupului PNL din Senat a adăugat că social-democrații s-au ”cățărat” pe suferința oamenilor, într-o goană permanentă după voturi.

”Ne apropiem de data la care vom ieși din starea de  urgență. Am trecut, și este posibil să mai trecem, printr-o perioadă grea, marcată de îmbolnăviri și, din nefericire, de decese. La fel ca majoritatea statelor lumii care s-au confruntat cu această epidemie și noi am fost cuprinși de teamă și neliniște. Dar ne-am unit în acest efort comun de a învinge epidemia și am căutat cele mai bune soluții pentru a merge mai departe. Români pentru români, umăr la umăr, într-o solidaritate care ne este specifică în momente de criză. Din păcate, PSD a înțeles altceva. Pentru PSD nu a contat decât cățăratul pe suferința oamenilor. Ipocrizie și cinism, într-o permanentă goană după voturi, prin minciună și dezinformare”, a declarat senatorul Eugen Țapu Nazare.

Parlamentarul liberal s-a referit și la președintele CJ Neamț despre care a spus că a avut ”declarații și poziții de carton”, nedemne pentru cineva care ocupă o astfel de funcție.

”Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a țipat continuu că alocă fonduri, că rezolvă probleme, că Ministerul Sănătății nu-l ajută. Declarații și poziții de carton, nedemne pentru cineva care conduce o comunitate. Când s-a descoperit că la adăpostul stării de urgență prețurile de achiziții sunt prea mari, a început să jignească. Femei, bărbați, colegi din Consiliu Județean Neamț, nu a contat. A pus bețe-n roate oricărei inițiative, oricărui demers constructiv, cu un cinism greu de imaginat”, a subliniat senatorul PNL Neamț.

Eugen Țapu Nazare susține că situația nu se regăsește doar în județul Neamț ci este una generalizată.

”Ceea ce s-a întâmplat în județul Neamț nu este un caz singular. Totul a făcut parte dintr-o strategie bine gândită. Peste tot unde a avut pârghii de conducere, în special prin aleșii locali, PSD a boicotat eforturile PNL de a trece cu bine această criză. O atitudine nedemnă, pentru că pandemia de COVID 19 nu este despre PNL și PSD, pentru că virusul nu alege după culori. Aici vorbim despre viață și moarte”, a mai spus Eugen Țapu Nazare, viceliderul grupului PNL din Senat.

Articolul anterior

EXCLUSIV Tâlharul din Piatra-Neamț a fost eliberat din pușcărie pe baza recursului compensatoriu!

Articolul următor

Senatorul PSD Neamț, Emilia Arcan: ”Egalitatea dintre femei și bărbați constituie un DREPT FUNDAMENTAL”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *