ISSN 2457 - 3973

Senatorul PSD Emilia Arcan, mesaj de prețuire pentru asistentele medicale, de ziua lor!

Senatorul PSD Emilia Arcan a transmis, marți, un mesaj de prețuire tuturor asistentelor și asistenților medicali, cu ocazia Zilei Internaționale a Asistentului Medical.

”La mulți ani, un gând bun cu aprecieri și mulțumiri, tuturor asistentelor și asistenților medicali!

Astăzi 12 Mai, sărbătorim Ziua Internațională a Asistentului Medical și este un moment oportun pentru a le recunoaște și aprecia eforturile în lupta pentru a salva vieți, atât lor, cât și tuturor cadrelor medicale!

Îi felicit pentru profesia nobilă şi profesionalismul celor care salvează vieţi chiar şi cu resurse limitate şi care ajung la sufletul pacientului în suferința, dând dovadă de empatie, toleranţă şi căldură sufletească.

Asistentul medical este o forță pentru schimbare, o resursă vitală pentru sănătatea populației care depinde în foarte mare măsură de corelația dintre nevoia de servicii de îngrijire, pregătirea corespunzătoare, profesionalismul și gradul de motivație al asistenților medicali din întreaga lume.

Prin marcarea acestei zile, se recunoaște importanța serviciilor oferite de asistentele și asistenții medicali atât la nivel local, cât și global.

Vă transmit intreaga mea prețuire și admiratie!”, a spus senatorul PSD Emilia Arcan.

Articolul anterior

Două femei din Neamț, decedate din cauza noului coronavirus

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț va fi digitalizată prin fonduri europene nerambursabile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *