ISSN 2457 - 3973

Senatorul PSD Neamț, Dan Manoliu, acuzat că răspândește fake-news

Senatorul PSD Neamț Dan Manoliu este acuzat că a răspândit, pe pagina lui de socializare, o informație falsă, legată de măsurile adoptate de Guvern.

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, susține că parlamentarul social-democrat a făcut o ”confuzie” între certificatele de situație de urgență, care vor fi emise de Guvern, pe care le-a denumit eronat ”certificate de forță majoră”.

”Este esențial ca în această perioadă să ne informăm din surse oficiale și, mai mult de atât, să NU fim noi sursă de știri false sau trunchiate! Domnul senator Dan Manoliu a transmis în spațiul public o informație falsă! Nu știu dacă a făcut-o conștient sau a căzut în capcana de a răspândi o știre FALSĂ! Cred că s-a gândit că poate câștiga capital politic prin atac la Guvernul PNL, însă informația este eronată. Despre ce este vorba? Despre certificate de situație de urgență, care vor fi emise de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Ceea ce încerca să transmită, în mod eronat senatorul PSD, este altceva: certificatul de forță majoră”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Președintele PNL Neamț a făcut publice și precizările ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu.

Pentru că am primit numeroase întrebări pe tema certificatului de urgență vreau să vă anunț că suntem aproape de a finaliza ordinul prin care stabilim detaliile prin care se poate obține acest document. Ne dorim ca procedura să fie simplificată și să poată fi obținut online, în mod transparent și eficient. Foarte important de știut: Certificatul stării de urgență va fi necesar începând cu luna aprilie 2020, întrucât starea de urgență a fost decretată în luna martie”, a explicat ministrul Popescu.

Articolul anterior

Cazul Ouatu trimise sute de oameni în izolare: medici, asistente, politicieni, comercianți și oameni simpli!

Articolul următor

Clopotele bisericilor din Neamț, trase 3 minute zilnic, de la ora 12.00

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *