ISSN 2457 - 3973

Siguranță rutieră în Piatra-Neamț, una din prioritățile candidatului PSD la primărie 

Poligonul din Piatra-Neamț urmează să fie modernizat. Asta și-a propus Adrian Niță, candidatul PSD la primăria municipiului Piatra-Neamț. Poligonul va fi transformat într-un spațiu modern și sigur pentru învățarea și practicarea conducerii auto.  

“În contextual în care au loc atât de multe accidente, educația rutieră este esențială și a devenit o altă preocupare a mandatului meu. Îmi doresc șoferi responsabili și mai multă siguranță în trafic, pentru toți participanții, atât șoferi, cât și pietoni” a declarat Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț. 

La noul poligon din Piatra-Neamț va fi implementat un program de instruire pentru toți cei care își doresc să obțină permisul de conducere, iar focusul va fi pe siguranță și responsabilitate. În noul spațiu amenajat adecvat, viitorii șoferi vor căpăta experiența necesară în așa fel încât, atunci când ies în trafic, să fie mai experimentați.  

Pe lângă partea de educație rutieră, la noul poligon va exista și o parte recreativă și distractivă. Se va putea practica e-karting, ba chiar vor fi găzduite competiții în acest sens. Se va înființa un club de e-karting, destinat copiilor și adolescenților, cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, cu scopul de a le dezvolta acestora coordonarea, respectul regulilor și spiritul competițional.  

Comandat de PSD Organizația Neamț – CMF 21240002 

Articolul anterior

Daniel Harpa: ACT MEDICAL LA UN PAS DISTANȚĂ. FIECARE SECUNDĂ CONTEAZĂ!  

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă strada Bisericii din sat Vaduri – comuna Alexandru cel Bun

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular