ISSN 2457 - 3973

Singura opțiune pentru modernizarea județului: Maria Apostol (ADU)

Într-un peisaj politic dominat de provocări și schimbări, Maria Apostol se evidențiază ca un exemplu de tenacitate și dedicare. Candidata Alianței Dreapta Unită (ADU) la președinția Consiliului Județean (CJ) Neamț are 42 de ani, este căsătorită și are un copil. După zece ani petrecuți în străinătate, soții Apostol au luat decizia de a reveni acasă, din dorința ca fiul lor să învețe românește și să fie aproape de bunicii lui. În același timp, ei au mutat afacerea de transport marfă în Neamț.

Maria Apostol și-a făcut debutul în politică în urmă cu patru ani, când a fost aleasă consilier județean. De atunci, a demonstrat că este o forță de luat în seamă, abordând cu curaj problemele județului.

Mandatul meu a fost presărat cu multe provocări, fiiind consilier de opoziție. Acest lucru m-a călit, pentru că am văzut ce nu funcționează în județ și în Consiliul Județean. La început, credeam că vom avea colaborare și discuții constructive. Însă am învățat că în majoritatea care a existat la Consiliul Județean nu putem vorbi despre colaborare. Tot ce am făcut și tot ce am obținut a fost cu un efort important”, a afirmat Maria Apostol.

Candidata ADU pentru președinția CJ Neamț  își propune să aducă schimbări semnificative în Consiliul Județean Neamț, punând accent pe colaborare și discuții între toți consilierii. „Opoziția pe care am făcut-o eu timp de patru ani de zile a fost primită foarte bine de cetățeni, pentru că acum, aflându-ne în stradă toată perioada aceasta, am avut bucuria să constatăm, să ne spună lumea: <Dar eu vă știu pe dumneavoastră. Vă știu, mi-ar plăcea să ajungeți acolo. Mi-ar plăcea să dați un restart la toată mașinăria.> De partea cealaltă, trebuie să fim realiști și să înțelegem. Trebuie colaborare. Președintele ar trebui să aibă discuții regulate cu liderii partidelor și cu consilierii județeni, pentru a îmbunătăți colaborarea și pentru a avansa proiectele pentru județ”, a subliniat Maria Apostol.

Maria Apostol nu este singură în această luptă. Ea a fost susținută activ de colegii săi, inclusiv de deputatul Iulian Bulai, care a străbătut județul alături de ea. „Este foarte prezent, discută permanent cu oamenii și ne susține din toate puterile. El a fost mereu printre noi pentru că este unul dintre noi. Noi am făcut în campania aceasta ce am făcut constant în ultimii ani: am fost pe teren, printre oameni, oriunde am fost chemați.  Am demonstrat de-a lungul timpului ceea ce pot face, am fost implicată pentru cetățeni și am am spus lucrurilor pe nume. Nu am coafat adevăruri, nu am stat să le analizez și să le dau într-o formulă mai plăcută pentru cetățeni. Am spus lucrurile exact așa cum sunt. Am criticat acolo unde a fost cazul, am susținut acolo unde a fost cazul și de aceea consider că nemțenii trebuie să-și pună încrederea și să vină alături de mine și să ne voteze atât pe mine, cât și candidații Alianței Dreapta Unită (ADU). Noi, cei din ADU și din USR, reprezentăm soluția de care are nevoie județul Neamț în momentul acesta. Am rămas fermi pe poziții și verticali în tot ceea ce ține de deciziile pentru județul Neamț și pentru țară. Avem oameni competenți în spate, suntem o echipă care va lucra pentru nemțeni”, a afirmat Apostol.

La alegerile de duminică, 9 iunie, Maria Apostol și echipa ADU pentru Consiliul Județean Neamț sunt pe poziția 6 pe buletinele de vot.

Cod unic de identificare: 21240009

 

Articolul anterior

FOTO/VIDEO Hoţi de cai, „săltaţi” de poliţişti la Crăcăoani

Articolul următor

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară furnizare pe mai multe străzi din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular