ISSN 2457 - 3973

ȘOCANT! Un copil de 13 ani din Neamț a așteptat să adoarmă tatăl său după care l-a înjunghiat în gât!

Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea nemțeană Sagna a șocat întreaga comunitate după ce a încercat să își ucidă tatăl în somn, cu mai multe lovituri de cuțit.

Se pare că mințile băiatului s-au întunecat după ce tatăl său, aflat sub influența băuturilor alcoolice, l-ar fi bătut fără motiv. Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, copilul a așteptat să adoarmă tatăl său după care a luat un cuțit de bucătărie și s-a furișat în camera părintelui său. A început să își lovească tatăl în gât cu cuțitul de mai multe ori după care s-a speriat și a fugit.

La fața locului a ajuns, în jurul orei 20.05, o ambulanță de la Roman care l-a preluat pe bărbatul de 34 ani având ”plăgi cervicale prin lovituri de cuţit”. 

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Roman şi apoi transferat la Iaşi datorită rănilor grave.

Polițiștii au dechis un dosar penal și urmează să stabilească încadrarea faptelor în urma raportului medico-legal. Pentru că are sub 14 ani, copilul nu răspunde penal dar se poate institui o măsură de instituționalizare într-un centru pentru minori.

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc: ”Am cerut Guvernului să reglementeze prin ordonanță situația unei porțiuni de drum din municipiul Piatra Neamț”

Articolul următor

Pedeapsă majorată pentru ucigașul body-guard-ului Codiță

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *