ISSN 2457 - 3973

Şofer prins cu 150 km/oră la Podoleni! Altul a fost depistat cu 141 km/oră!

Doi şoferi, unul din Podoleni şi altul din Bacău, deţin recordul de viteză din ultima perioadă, cel puţin acela constatat de poliţiştii rutieri.
Aceştia au fost prinşi la sfârşitul săptămânii trecute în cadrul campaniei preventive SPEED având viteze cu mult peste limita legală.
Sâmbătă, 6 aprilie, poliţiştii rutieri au înregistrat cu aparatul radar pe DN 15, la Podoleni, un conducător auto de 55 de ani, din Alexandru Cel Bun, care se deplasa cu viteza de 150 de km/oră în localitate.
Duminică, 7 aprilie, un bărbat de 33 de ani, din Bacău, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN15, în localitatea Podoleni, cu viteza de 141 de km/h.
Ambilor conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere pentru 90 de zile, aceştia fiind sancţionaţi cu câte 20 de puncte amendă în valoare de 2900 de lei fiecare, având posibilitatea de a achita în termen de 15 zile jumătate din minimul prevăzut de lege.
În perioada 1–7 aprilie a.c., în care polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pe linia combaterii excesului de viteză în cadrul campaniei preventive SPEED au fost aplicate 640 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Totodată, au fost reținute 84 de permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime admise.
Acțiunile vor continua și în perioada următoare, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.
Read Previous

Coliziune între un autotren și un autoturism la Roznov, luni dimineață

Read Next

Maşină înmatriculată în Cehia, urmărită de poliţiştii din Bicaz! Autoturismul s-a izbit de un parapet!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *