ISSN 2457 - 3973

Şoferi laşi la Roznov şi Târpeşti! Au comis accidente şi au fugit de la faţa locului!

La data de 16.08.2016 orele 13.45 lucrătorii Secţiei 14 Urecheni au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 15 5 B în afara localitatea Târpeşti a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 24 ani din Petricani conducea un auto turism pe DJ 155 B, având direcţia de mers Târpeşti-Ţolici, nu a adaptat viteza la condiţiile unui drum în rampă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după care a fugit de la locul accidentului.
În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a pasagerului aflat pe bancheta dreapta faţă, un tânăr de 25 ani din Petricani, care a fost transportat la Spitalul Târgu Neamţ, pentru îngrijiri medicale.
În ziua de 16.08.2016, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier soldat cu victime și pentru prinderea conducătorului auto care a părăsit locul faptei.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Roznov conducea un autoturism pe DJ 156A în localitatea Roznov, a surprins și accidentat o femeie de 39 de ani, din Roznov, care se afla în traversarea străzii fără să se asigure.
În urma impactului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, dar a fost depistat ulterior și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Articolul anterior

Mesaj emoționant al fiicei actorului Corneliu Dan Borcia, la doi ani de la trecerea în neființă a acestuia (video)

Articolul următor

Jocuri și jucării – o rază de soare pentru 150 de copii defavorizați din Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.