ISSN 2457 - 3973

Șoferul care a provocat accidentul de la Răucești a fugit. O victimă e preluată de elicopterul SMURD.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Răucești, conducea o autoutilitară pe DN 15 C, în localitatea Răucești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a 4 pasageri din același vehicul, cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani, din Răucești.

Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate. 

Spitalul Orășenesc Târgu Neamț a solicitat un elicopter SMURD pentru a transporta una dintre victime (femeie de 19 ani) la un spital din județul Iași.

Imediat după producerea accidentului, șoferul a părăsit locul producerii accidentului, în prezent fiind desfășurate activități de căutare în vederea depistării acestuia.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Articolul anterior

Accident rutier cu 5 victime la Răucești

Articolul următor

Mara Calista: Proiectul „România Educată” lansat de președintele Klaus Iohannis va deveni lege

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *