NewsAllert :

Un şofer beat şi-a „parcat” autoturismul într-un magazin din municipiul Roman

Daniel Vasilică Harpa (preşedinte PSD Neamţ): „Există o linie roşie – pământul şi agricultura noastră!”

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Aproape 9 milioane lei pentru modernizări şi asfaltări de străzi la Dumbrava Roşie!”

Şoferul care a accidentat mortal un pieton în Neamţ şi apoi a fugit, a fost reţinut de poliţişti

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „Piatra Neamţ – oraş turistic, nu doar vis, ci un proiect care va deveni realitate!”

Pieton accidentat mortal în Neamţ! Şoferul a fugit dar a fost prins la Suceava!

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

O mamă şi fiul ei de 3 ani, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Neamţ

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Campania PSD Neamţ – „De Crăciun, Împreună!” – a ajuns la Pângăraţi

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

  • 10 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Sondajele dau fiori liderilor PNL Neamț?!

Cele 2 sondaje realizate în toată țara pentru desemnarea candidaților la funcția de primar din municipii și orașe dau fiori pe spatele liderilor PNL. Cel puțin la Neamț, situația nu este deloc îmbucurătoare, potrivit unor surse demne de încredere de la nivel central.

Singurul oraș în care, deocamdată, PNL nu are nicio problemă este municipiul Roman, acolo unde Laurențiu Dan Leoreanu are asigurat încă un mandat de primar, dacă nu se întâmplă nimic neprevăzut.

Pe de altă parte, în municipiul Piatra Neamț, lupta este ”la baionetă” și asta fără a pune la socoteală că PSD se pregătește să scoată din joben un candidat-surpriză. Nuanțele prezentate în campania electorală, argumentele și contra-argumentele, alipirea și dezlipirea de numele fostului primar vor face diferența și orice este posibil!

La Tîrgu Neamț, Bicaz și Roznov nici nu intră la socoteală faptul că PSD va câștiga cu procente cu mult peste 50 la sută! Ba chiar se vorbește de procente cuprinse între 70 și 80 la sută. Întrebarea este câți dintre actualii primari vor candida și în 2016 sau vor intra sub incidența criteriilor de integritate!

Există foarte multe variabile. Prima și cea mai importantă este cea a decalogului pe care atât PNL cât și PSD l-au elaborat și care impune o serie de restricții, pornind de la dosarele penale în lucru, lustrația, incompatibilitatea/conflictul de interese dovedite de instanță (chiar dacă nu există interdicția de a candida), traseismul politic, etc.

Meciul se joacă, pentru unii chiar în prelungiri. Arbitrii sunt mulți iar cartonașele roșii nu vor întârzia să apară!

Articolul anterior

Și PSD a elaborat decalogul candidaților! Blocaj pentru suspecții de corupție, cei sub control judiciar și nomenclaturiști! Cad capete la Neamț!

Articolul următor

Circulație fluidizată cu semaforul de la Unic

Un comentariu

  • In locul lui Iohannis eu as lasa balta PNL-ul. Nu au nici in clin, nici in maneca. As face un partid nou, in care nu as primi sub nicio forma persoane cu probleme, nu mai zic sa-i las sa candideze undeva.
    Ma uitam ieri pe un sondaj – la nivel national PNL ar avea cam 35% (desi ma indoiesc ca are asa mult). Daca maine Iohannis si-ar face partid, toti cei 35% s-ar transfera la Iohannis si partidul lui. Iar PNL ar cam ramane cu buzele umflate. Oricum o sa ramana cu buzele umflate, ca-si face sau nu Iohannis partid.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *