ISSN 2457 - 3973

Sprijin pentru maicile de la Mănăstirea Agapia după incendiul de marți

Obștea de maici de la Mănăstirea Agapia a primit astăzi promisiuni că va fi sprijinită curând de autorităților nemțene, după ce 2 chilii au fost distruse, noaptea trecută, de un incendiu.

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, alături de prefectul George Lazăr, directorul Direcției Silvice, Ovidius Mărcuțianu și adjunctul ISU Neamț, colonelul Claudiu Găman au fost prezenți la Agapia unde au stat de vorbă cu maica Olimpiada Chiriac, stareța mănăstirii.

”Vrem să găsim solutiile cele mai bune și mai practice în a ajuta obștea mănăstirii, având în vedere nefericitul eveniment din seara zilei de 28 aprilie 2020. A fost un incendiu, un eveniment urât care a adus pagube destul de însemnate Mănăstirii și în acest sens căutăm toate sursele pentru a ajuta Sfânta Biserică și obștea Mănăstirii. Am încredere că împreună cu oameni de bine și care au credință în suflet vom reuși să ajutăm și să facem lucruri bune pentru oameni și pentru județul Neamț. Îi apreciez și pe pompierii care au intervenit la fața locului și au dat dovadă de profesionalism și devotament”, a declarat prefectul George Lazăr.

Despre nenorocirea care s-a abătut asupra Mănăstirii Agapia puteți reciti aici

Articolul anterior

Emilia Arcan: ”Nu am votat autonomia Ținutului Secuiesc! Așa ceva nu se va întâmpla!”

Articolul următor

Luigi Bodo – propunerea lui Mugur Cozmanciuc pentru președinția CA-ului de la Spitalul Județean Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *