ISSN 2457 - 3973

Starețul de la Mănăstirea Nechit, în stare extrem de gravă!

Starețul Mănăstirii Nechit, arhimandritul Zenovie Grigore, se află în stare foate gravă după ce duminică ar fi suferit un infarct miocardic.

Potrivit unor surse, monahul a acuzat o stare de oboseală în ultimele zile iar duminică, după slujbă, a simțit dureri puternice în piept și s-a prăbușit în chilia sa.

Monahii mănăstirii au sunat la 112 iar la fața locului a venit un echipaj SMURD care a acordat primele îngrijiri medicale.

Datorită stării foarte grave s-a decis solicitarea unui elicopter SMURD care a a preluat pacientul și l-a transportat la o clinică de specialitate din Iași.

Vom reveni!

Articolul anterior

Prefectul George Lazăr cere sprijin guvernamental pentru mănăstirea de la Petru Vodă

Articolul următor

O mamă cu 2 copii, salvată de pompieri după ce a rămas blocată cu mașina în zăpadă

5 Commentarii

  • Dumnezeu Mare si Puternic salveaza viata Preacuviosului Parinte Staret Zenovie !
    Iarta-i pacatele, da-i sanatate si ridica-l Doamne din patul suferintei ! Amin.

  • Doamne Ajuta!Sa-i dea Bunul Dumnezeu multa sanatate!

  • Mi-a fost dat sa vad un Sfant in viata ! Frati crestini nu pierdeti vremea…mergeti sa-l cunoasteti pe Parintele Arhimandrid Zenovie si nu ve-ti regreta ! Acolo gasiti adevarul despre voi, privirea Lui vorbeste inainte ca voi sa-i marturisiti ori sa va spuneti ofurile si durerile sufletesti ori cele trupesti…Aura Divinitatii este peste tot pe unde paseste, puterea gandului nu are limite cand despre tine vorbeste ! Domnul Dumnezeu ,atunci cand cerem har sa punem inceput bun, aprinde in noi scanteia iubirii,a nevoii de a vedea pe cei pe care nimeni nu-i vede, dorinta de a trai si impartii semenilor si sarmanilor,bolnavilor si acelora fara de Dumnezeire,atunci crestine simti ca traiesti…daca ajungeti sa-L cunoasteti, El parintele Zenovie e acel Sfant printre noi cei rataciti !!! Dumnezeu Sa-L tina sanatos sa-si continue drumul Divin si sa ne fie calauza spre viata Divina ! AMIN

  • Dumnezeu să-l ocrotească și să-l păzească sa scape de aceasta grea încercare sai ajutae sa se întoarcă la sfânta mănăstire!!

  • Părinte Stareț Zenovie, cum vă m-ai simțiți cu sănătatea? Am auzit târziu de ceea ce sa petrecut în legătură cu sănătatea sfinției voastre,de la Suceava Nicolae, împreună cu familia vă urează multă sănătate și vă așteptăm pe la noi, doamne ajută!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular