ISSN 2457 - 3973

Stavarache (PNL Neamț): Domnul Arsene nu a aflat încă faptul că au fost deconspirați…

După fake-news-urile cu închiderea spitalelor sau cu tăierea salariilor și pensiilor, PSD-ul a lansat o altă campanie mincinoasă, susțin liberalii.

De această dată, campania îl are ca țintă pe președintele Klaus Iohannis despre care PSD-ul spune că ar purta o cască în ureche pentru a i se sufla răspunsurile la întrebări.

Noaptea minții – spun liberalii, care au demontat imediat fake-news-ul.

Evident că și PSD Neamț a preluat tema de campanie lansată de la centru, în lipsa unui program concret al candidatului propriu.

Consilierul județean PNL Valentin Stavarache i-a atras atenția șefului PSD Neamț, Ionel Arsene, că între timp psd-iștii bat în retragere pe această temă. Și au început să șteargă postările cu fake-news-ul cu casca prezidențială.

”Politicienii de la PSD au avut temă de campanie să posteze poze contrafăcute cu președintele Iohannis având o cască în ureche la conferința de presă de astăzi…..este un fake-news penibil care reflectă disperarea celor din PSD … Între timp, doamna Firea a șters postarea … Domnul Arsene nu a aflat încă faptul că au fost deconspirați…ce mai e de spus..?? Aveti mai jos postarea PSD și o poză reală”, a scris consilierul județean liberal Valentin Stavarache.

Read Previous

Social-democrație de lux! Viorica Dăncilă, ceas la mână de 15.000 euroi și BMW seria 7 de 140.000 euro!

Read Next

Incendiu pus intenționat la o gospodărie din Izvoare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *