ISSN 2457 - 3973

Știai aceste lucruri despre sloturi?

Nu există cale de ocolire a sloturilor. Echipate cu tot felul de posibilități ce le oferă jucătorilor diferite posibile câștiguri, nu este de mirare faptul că jocurile de la cazino au devenit unele dintre alegerile jucătorilor de peste tot din lume. Deși sunt atât de populare, există câteva lucruri despre sloturi pe care nu mulți jucători le cunosc. Poți primi un bonus la joc aparat la majoritatea sloturilor online pe care le vei găsi.

Sloturile nu devin ”pline” sau ”goale”

Acesta este unul din multele mituri pe care le vei auzi în general la cazino și se adresează sloturilor. Sloturile nu se schimbă în funcție de cât de des apar anumite numere pe ecran. În ziua de azi, sloturile folosesc un program numit generator de numere la întâmplare pentru a determina un rezultat și un posibil câștig. Un astfel de generator de numere la întâmplare generează mii de numere pe secundă și este responsabil de rezultatul ce va fi afișat pe ecran jucătorului.

Sloturile online oferă mai multe câștiguri

După cum o spun și experții, sloturile online oferă câștiguri mai mari și mai bune decât cele de la cazinourile fizice, însă doar la anumite jocuri. Spre exemplu, majoritatea jocurilor din cazinourile online au peste 96% șansă de câștig, în timp ce sloturile din cazinourile fizice rareori depășesc 94%, majoritatea având între 90 și 93%.

Sloturile au apărut în anul 1891

Chiar dacă sloturile din prezent par niște jocuri foarte moderne și inovative, astfel de jocuri cu o grafică mult mai slabă și cu mai puține opțiuni funcționează încă din anul 1891. La început, sloturile funcționau pe baza unui pachet de cărți cu 52 de cărți în el. Jucătorii trebuiau mai apoi să introducă fise în slot și să fie plătiți în funcție de ce carte din setul de poker era scoasă. Totuși, acest lucru a fost foarte greu pentru cei care au inventat slotul întrucât era destul de greu să păstreze aceste rezultate complet aleatorii.

Abia după aproape 4 ani de muncă, Charles Fey a inventat un aparat care seamănă foarte mult cu sloturile din prezent. Acesta a încorporat un sistem în interiorul slotului cu 3 linii și care avea câte 5 simboluri pe fiecare rând în locul pachetului de cărți. Astfel, era mult mai ușor să stabilească cum să fie plătit jucătorul și când.

Aproximativ 85% din profiturile cazinourilor provin din sloturi

Sloturile sunt cunoscute ca fiind baza cazinourilor, întrucât veniturile încasate de către cazinouri sunt în proporție de 85% doar din sloturi. Din cauză că cererea este tot mai mare, cazinourile încearcă mereu să vină cu idei noi de teme pentru sloturi și un design tot mai atrăgător care să aducă cât mai mulți jucători la acestea. Odată cu creșterea substanțială a numărului de cazinouri online, formatul și designul sloturilor oferă o mulțime de posibilități în prezent. Începând încă de la clasicele sloturi cu fructe pe 3 linii și până la sloturile virtuale care oferă sute de linii de plată și alte opțiuni, niciodată nu o să rămâi fără opțiuni la sloturi.

Cel mai mare jackpot de la sloturi valorează 39.7 milioane de dolari

În anul 2003, un inginer în vârstă de 25 de ani din Los Angeles a plasat un pariu de doar 75 de lire într-un slot de la Megabucks și a câștigat uriașa sumă de 39.7 milioane de dolari. Cel mai recent mare câștig, însă, a fost câștigat de către Jon Heywood din Anglia care a bătut recordul mondial câștigând 13.2 milioane de lire sterline la un joc de la sloturile online.

Există câteva țări unde sloturile sunt interzise

După cât de distractive pot să fie sloturile pentru jucători, unele țări au ales să interzică sloturile din cauză că acestea pot să producă foarte ușor dependență jucătorilor. Pentru a se asigura că acest lucru se și întâmplă, autoritatea care reglementează telecomunicațiile monitorizează tot conținutul de pe internet și împiedică accesul la cazinourile online acolo unde acestea sunt interzise prin lege.

Sloturile funcționează în permanență

Din moment ce cazinourile online vor să producă rezultate cât mai corecte și mai aleatorii posibile, aceștia se asigură că generatoarele de numere la întâmplare funcționează în mod constant și produc numere noi la orice oră pentru ca jucătorii să beneficieze de un joc 100% corect.

Există și jucători profesioniști de sloturi

Exact ca la orice alt joc de la cazino cum este pokerul sau baccarat, există foarte mulți jucători care petrec ore în șir jucând la sloturile online. Chiar dacă pentru majoritatea este doar un hobby, există și jucători care au ales să ducă acest joc la un nivel profesionist și serios. Aceștia studiază mașinăriile din cazinouri, găsesc unde au fost fabricate și încearcă să găsească mereu care este șansa de câștig la fiecare slot.

Japonia are cele mai multe sloturi din lume

După cum arată ultimele statistici, Japonia are în prezent cele mai multe sloturi din lume, adică nu mai puțin de 4.2 milioane de sloturi în toată țara. Având în vedere populația Japoniei de 126.9 milioane de locuitori, acest lucru înseamnă că este un slot pentru fiecare 30 de persoane.

Concluzie

În acest articol ți-am prezentat câteva lucruri pe care foarte probabil că nu le știai despre sloturi. Poate că știai unele dintre acestea, însă sunt sigur că ai aflat cel puțin un lucru nou despre sloturi. Sloturile au fost puse în funcțiune încă din anul 1891 chiar dacă aveau un alt format și se folosea un alt sistem de plată. Probabil nu știai, însă sloturile online îți oferă mai multe șanse de câștig în funcție de joc. Cazinourile au reușit să se îmbogățească și continuă să o facă în continuare de pe urma sloturilor, motiv pentru care nu îți recomand să cheltuiești foarte mulți bani pe acestea.

 

Articolul anterior

Deputatul Mara Calista (PNL): S-a făcut astăzi un nou pas pentru a veni în ajutorul persoanelor vulnerabile.

Articolul următor

Panică la Spitalul Judeţean Neamţ. Fum în secţia Chirurgie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *