ISSN 2457 - 3973

Strigăt disperat al soției unui angajat de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț, depistat cu coronavirus

Soția unui angajat al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț solicită disperată ajutorul autorităților, speriată că și ea, și copilul de 4 ani ar putea avea virusul.

Femeia susține că nimeni nu i-a făcut testul pentru testarea coronavirusului, și nici copilului, deși acesta din urmă a dormit în același pat cu tatăl său.

”Să îmi explice si mie cineva, cum se poate ca, dupa ce ne-au izolat in aceeasi casa o saptamana, (sotul meu intrand in contact direct cu un pacient confirmat pozitiv COVID-19, in momentul de fata decedat) astazi sa ii iasa si lui testul POZITIV si solicitand teste pentru noi, cei care am stat fortat cu el in casa, sa ni se raspunda ca procedura nu prevede asta. Domnilor de la DSP, copilul meu de 4 ani a dormit cu el in fiecare seara! Nu a luat virusul la piata sau la plimbare prin oras, L-A LUAT IN TIMPUL SERVICIULUI!!!! NOI AM RESPECTAT REGULILE IMPUSE DE DUMNEAVOASTRA, AM STAT IN CASA!!!!! Nu e vina noastra ca pacientul a fost inconstient si nu a declarat, nu e vina noastra ca nu l-ati luat in izolare ci l-ati lasat acasa! Cu noi in casa sta mama mea care are 62 ani, nici ea nu are nicio vina ca sistemul nu functioneaza! Imi spuneti ca daca apar simptome la noi sa sunam si atunci ne recoltati? Vi se pare normal, aveti copii acasa? Daca asa procedati cu toate cadrele medicale, sa vedem cum o sa va fie cand vor fi infectati din familia dumneavoastra si o sa sunati la 112. Nu or sa poata veni, VOR FI BOLNAVI CU TOTII!!! VREAU TESTE PENTRU NOI, cei care am intrat in contact direct cu el, fiind in izolarea la domiciliu impusa de dumneavoastra”, a spus Gabriela Mititelu.

Apelul disperat al femeii vine pe fondul schimbării modului de testare al potențialilor pacienți cu coronavirus. Astfel, testele sunt făcute doar acelor pacienți care prezintă simptomele bolii și nu celor care au intrat în contact cu un pacient declarat pozitiv.

 

Articolul anterior

Spitalul din Târgu Neamț își cumpără aparat pentru testarea coronavirusului

Articolul următor

Soția bărbatului plimbat prin Spitalul Județean Neamț are și ea CORONAVIRUS! Femeia prezintă noi probe din spital!

6 Commentarii

  • Au fost cazuri in care ceilalți membri ai familiei nu au luat virusul chiar dacă au stat împreună. Pentru liniștitea familiei ar trebui să le facă testul.

  • Unde trebuie să mai apelăm!Am muncit o viata și am ajutat bolnavii.Pe fiul meu nu.l pot ajuta.Sint disperată pt. El și fam lui izolată la domiciliu.Dati.mi o soluție viabilă.Testati.i familia.

  • Dumneata care nu ai respectat carantina si stateai pe afara cu vecinii…. ma mir ca mai ai tupeul sa vorbesti,,,

  • Cred ca faceti confuzie.Nu a iesit nimeni de 9zile din casă fiului meu.Nu a intrat nimeni.Aduceti acuzații gratuite. S.ar putea sa nu ne cunoașteți!

  • In asemenea momente de criza ,nu isi au rost rautatile . Acesti oameni care lucreaza in Spitale , sunt in slujba noastra,a pacientilor ,si e de datoria noastra sa ii protejam pe ei si pe familiile lor macar printr-un comportament respectuos si civilizat, daca mai mult nu putem face!Admiratie si recunostinta pentru toate cadrele medicale ce acum sunt ca pe front in linia intai si fac tot ce pot pentru a ne ajuta!Doamne-ajuta!

  • Din momentul in care am aflat ca dl Ouatu are test pozitiv, adica vineri, noi nu am mai parasit domiciliul. Cu vecinii am stat joi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *