ISSN 2457 - 3973

Strigător la cer! Aparatura medicală nouă de la Ginecologia Spitalului Judeţean Neamţ nu este utilizată!

O situaţie inexplicabilă şi totodată strigătoare la cer se înregistrează la Secţia de Obstetrică – Ginecologie acolo unde, deşi există aparatură medicală de ultimă generaţie, aceasta nu este folosită din ordinul şefei de secţie, dr. Georgeta Vintea.

Cel puţin aşa susţine preşedinta Consiliului Judeţean Neamţ, care a primit aceste semnale de la ceilalţi medici care lucrează în această secţie.

”Este revoltător faptul că la această secţie există aparatură medicală nouă dar care nu este folosită. Doamna doctor Vintea, cea care conduce secţia, ar trebui să ne spună care este motivul pentru care nu doreşte să fie folosită această aparatură. Eu am cerut să primesc un raport în acest sens pentru că nu voi lăsa lucrurile aşa”, a declarat, pentru newsallert.ro, preşedinta CJ Neamţ, Emilia Arcan.

Potrivit unor surse demne de încrere, situaţia halucinantă de la secţia de Obstetrică – Ginecologie este generată de faptul că un medic nu ştie să opereze cu această aparatură nouă. Din acest motiv, nici ceilalţi medici nu au fost lăsaţi să folosească aparatura medicală performantă şi pe secţie se operează ca în urmă cu 20 de ani.

Aşteptăm cu interes un punct de vedere al doamnei doctor Georgeta Vintea, şefa secţiei de Obstetrică-Ginecologie, dar şi a managerului spitalului, dr Ioan Lazăr, despre această situaţia halucinantă!

Articolul anterior

DNA investighează mai multe dosare penale la Spitalul Judeţean Neamţ

Articolul următor

Accident la Tîrgu Neamţ! Şoferul a fost prins de poliţişti după ce a fugit de la locul evenimentului!

8 Commentarii

  • Poate vor să facă ….,un salon muzeu cu aparatură Doamna doctor Vintea! Dacă avem medici care știu să o folosească și folositoare paciențelor e păcat să nu o folosească! Să lase pe alți să conducă dacă dumneaei nu știe!

  • O cunosc pe doctorita VINTEA ,este un om decent si integru nu cred ca a ascuns aceste aparate pentru profitul personal .VERIFICATI

  • Numai incompetenta,delasare si indiferenta la SJU Neamt….din pacate am avut o experienta neplacuta si nu o pot uita si nici parerea nu o pot schimba… 🙁

  • Sectia ar functiona mult mai bine daca dna doctor Vintea nu ar mai ocupa functia de conducere.Este ceva strigator la cer cum organizeaza treaba acolo…cum ceilalti dr…mult mai competenti nu isi pot face treaba in liniste. Dna doctor vb foarte urat cu pacienetele celorlalti dr,la fel si dr Tataru…nu se uita la tine daca nu esti pacienta ei..Pacat!!

  • Nu credeam ca voi spune asta vreodata (deoarece modul in care doamna Arcan face „ordine si disciplina” mi se pare neprofesionist), dar sunt de acord cu dumneaei! Am fost de curand pacienta a acestei sectii si am ramas cu un gust amar! E adevarat, conditiile sunt bunicele, dar curatenia este mentinuta superficial (cat am fost internata nu a spalat nimeni wc-ul!!), iar disensiunile evidente dintre cadrele medicale sunt in detrimentul celor suferinzi… E ca in zicala aceea „pe-afara e vopsit gardul si-nauntru leopardul”…

  • Aparatura ca aparatura dar unii medici si cucoanele de jos de la ginecologie lasa de dorit !Am dat peste minunata doamna Tataru care era de garda la urgente in afara de faptul ca era foarte iritata ca am deranjato nici nu ma bagat in seama,aveam scurgeri maronii si dureri de burta,insarcinata fiind si a inceput sa urle la mine „Ai venit la spital sa te tratezi?” „Vrei ecograf gratis” „Nu merge ecograful ” „Asa vin toate sa faca ecografe gratis la urgente,ce sa-ti fac eu?” Mi-a dat o reteta fara consultatie sau ecograf si ma trimis acasa !!! la 1 ora si ceva dupa ce am ajuns acasa am facut hemoragie si am pierdut sarcina,acest medic nu merita sa mai profeseze,isi bate joc de oameni si distruge familii !De ce nu se ia nici o masura in privinta ei ca reclamatii sunt destule.Rusine sistemului medical din orasul nostru ! Cucoanele de la ginecologie de jos la internari faceau misto de mine,eu aveam hemoragie si ele ma plimbau dintr-o parte in alta,ma mai trimitea si la medicul de familie, am stat 3 ore pana sa ma bage cineva in seama,nesimtirea este mare in spitalul nostru,nici dusmanilor nu le poti dori sa ajunga aici!!!

  • Dna dr.Tătaru este o draguta,eu am nascut cu ea desi nu am fost pacienta ei pe perioada sarcinii…,parerile sunt impartite!

  • Doctorita XXXX (cenzurat) sa.si mute sediul din sectie..este o scarba ordinara care vorbeste foarte urat cu pacientii si care se crede superioara. La cum se poarta da dovada ca este o tata de la tara. Acum patru ani am semnat si am parasit spitalul gravida fiind din cauza comportamenului ei. Sunt alti doctori care merita sa fie sefi de sectie.
    Jos cu ea…scarba de femeie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular