NewsAllert :

  • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Studentul-criminal a fost prins la Roman! Și-a înjunghiat colegii de cameră cu zeci de lovituri de cuțit!

Aurel Giosan, studentul care și-a măcelărit colegii într-o cameră de cămin din Târgșor – Copou a fost prins, în această dimineață, în jurul orei 07.00, în casa părinților din municipiul Roman. Acolo a descins Detașamentul Poliției de Intervenție Rapidă Neamț, acțiunea fiind coordonată de procuror din Iași și sprijinită de servicii.

Tânărul în vârstă de 20 ani a fost dus la Iași la audieri.

El este principalul suspect al unei crime care a îngrozit întreaga țară. Luni dimineață, după o noapte întreagă de colindat prin cluburi, Giosan s-a luat la ceartă cu cei doi colegi și i-a înjunghiat. Un tânăr în vârstă de 20 ani, din Republica Moldova a murit pe loc, fiind înjunghiat în spate de peste 20 de ori. Un alt tânăr, Casian Harpa, de 20 ani, din satul Ingărești  – comuna Urecheni (Neamț) a fost, de asemenea, înjunghiat în spate, abdomen și gât de mai multe ori. El a fost supus unei intervenții chirurgicale dar starea sa este critică. CASIAN

După ce a comis fapta, Giosan a dat foc la cameră, a închis ușa cu cheia și a fugit. Pompierii ieșeni au stins imediat incendiul iar înăuntru i-au găsit pe cei doi tineri, unul dintre ei mort iar celălalt agonizând.

Cei trei erau studenți în anul întâi la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” și locuiau în căminul C4 din Târgșor-Copou.

Articolul anterior

Politicienii nemțeni, între nepăsare şi neputință! Concert caritabil ignorat de autorități!

Articolul următor

Statutul judeţului Neamţ

Un comentariu

  • trebuie impuscat viata ptr viata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *