ISSN 2457 - 3973

Sute de pomi de Crăciun, confiscaţi în Bicazu Ardelean şi Dămuc

Poliţiştii nemţeni au capturat, joi, două transporturi ilegale de pomi de Crăciun, a declarat, presei, sunbinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Poliţiştii Postului de Poliţie Bicazu Ardelean au oprit în trafic o autoutilitară ce transporta pomi de iarnă. În urma legitimării conducătorului auto, un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti, s-a stabilit că acesta nu deţinea documente de provenienţă sau transport pentru  cei 245 de pomi de Crăciun, identificaţi în autoutilitară. Poliţiştii au confiscat pomii, ce au fost predaţi în custodia Ocolului Silvic Bicaz, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.000 lei pentru transport ilegal de material lemnos.
Tot joi, poliţiştii Postului de Poliţie Dămuc au identificat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani, din Iaşi, ce transporta 100 pomi de iarnă nemarcaţi de către organele silvice şi fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.
S-a dispus confiscarea celor 100 pomi de iarnă transportaţi ilegal şi predarea acestora în custodia Ocolului Silvic Bicaz, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei.

  Articolul anterior

  Circulație fluidizată cu semaforul de la Unic

  Articolul următor

  Autorităţile nemţene s-au întâlnit cu Ion Coşer, consulul Republicii Moldova la Iaşi

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular