ISSN 2457 - 3973

Tăiat cu cuțitul după ce a încercat să salveze o fată de agresiunile fostului concubin! Agresorul este căutat de polițiști!

Un tânăr în vârstă de 22 ani, care a sărit în ajutorul unei fete ce era agresată de fostul concubin, a fost tăiat cu cuțitul de bărbatul orbit de gelozie.

Victima a ajuns la Spitalul din Târgu Neamț și se află în afara oricărui pericol. Cuțitarul s-a făcut nevăzut după comiterea faptei și este căutat de polițiștii din tot județul.

”La data de 3 august, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este agresată fizic pe o stradă din Tîrgu-Neamț. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce o tânără de 28 de ani, se deplasa pe o stradă din Tîrgu-Neamț, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din Vânători-Neamț, care pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o. În acel moment, în altercația izbucnită, a intervenit un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răucești, care se afla în zonă. Acesta a suferit leziuni produse cu un obiect tăietor-înțepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
În această dimineața se va efectua constatarea medico-legală, iar în funcție de rezultat se va stabili competența de soluționare a cauzei. Persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost depistată la locul faptei și se sustrage de la cercetări. În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu.

Articolul anterior

Masca în spații deschise devine OBLIGATORIE și în Neamț! Luni – ședință crucială la Prefectură! Iată detaliile!

Articolul următor

Zece milioane de euro pentru 10 unități de învățământ din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *