ISSN 2457 - 3973

Tânără de 18 ani din Roznov, violată pe câmp de ”prietenii” de pahar

O tânără de 18 ani din oraşul Roznov a fost violată de doi tineri, de 17 respectiv 26 ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit unei sesizări depusă de victimă la Poliţie, imediat după comiterea agresiunii.
Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat că victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu o prietenă şi trei tineri într-un bar din localitate.

La un moment dat, fata a plecat spre casă însoţită de doi tineri iar aceştia au forţat-o, pe un câmp, să întreţină relaţii sexuale.
Anchetatorii susţin că imediat după comiterea faptei, cei trei au plecat înapoi în bar unde victima a reclamat la 112 violul. Anchetatorii suspectează că victima a fost şi sub influenţa substanţelor psihotrope fapt pentru care au fost prelevate probe în acest sens.
Procurorul de caz i-a reţinut pe cei doi tineri pentru 24 de ore iar luni, judecătorii urmează să stabilească dacă emit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
În primul semestru al anului în curs au fost reclamate 25 de cazuri de viol în timp ce anul trecut au fost depuse 48 de plângeri.

Articolul anterior

Organizaţia de femei social-democrate are un vicepreşedinte la nivel central! Urmează filiala PSD Neamţ?!

Articolul următor

Ionel Arsene: Greva parlamentară a PNL, un joc politic josnic!

2 Commentarii

  • La 26 de ani nu mai esti adolescent de mult!

  • Daca fata era asa de cuminte nu consuma alcool de la niste necunoscuti si nici nu se „arunca” in primul BMW. …..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *