ISSN 2457 - 3973

Tandemul George Lazăr, preşedinte al CJ Neamţ – primar Andrei Carabelea câştigă detaşat alegerile la Piatra-Neamţ (sondaj oficial)

Tandemul George Lazăr, preşedinte al CJ Neamţ – primar Andrei Carabelea câştigă detaşat alegerile la Piatra-Neamţ, potrivit ultimului sondaj efectuat de un institut sociologic de prestigiu, în municipiul reşedinţă, în perioada 13 – 17 mai 2024.

Pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, actualul edil Andrei Carabelea are o intenţie de vot de 48,9% cu peste 26 puncte procentuale faţă de următorul candidat.

De asemenea, George Lazăr – candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ este preferat de 44,9% dintre participanţii la sondaj, cu 18 procente peste următorul contracandidat, de la PSD.

Cifrele PNL la Piatra-Neamţ sunt pe un trend crescător, faţă de sondajul realizat în urmă cu două săptămâni, ceea ce arată că tot mai mulţi pietreni conştientizează faptul că tandemul George Lazăr, preşedinte CJ Neamţ – primar Andrei Carabelea este unica soluţie pentru dezvoltarea durabilă a oraşului.

PNL se angajează ca şi la Piatra-Neamţ dar şi în celelalte localităţi din judeţ să ducă la îndeplinire toate proiectele prezentate şi propuse nemţenilor, pentru că dezvoltarea fiecărei comune şi oraş, dar şi a judeţului în ansamblul său, va creşte calitatea vieţii pentru fiecare nemţean!

Rezultate_PiatraNeamt_202405-1

Comandat de PNL, Filiala Neamț, CMF:21240015

Articolul anterior

Adrian Niță începe evoluția energetică la Piatra-Neamț

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe strada Aleea Salcâmilor din comuna Dumbrava Roșie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular