ISSN 2457 - 3973

Țineți-le pumnii copiilor din Neamț! Astăzi începe finala Mamaia Copiilor 2015!

Mii de copii din toată țara au participat, în ultima jumătate de an, la preselecțiile de foc pentru finala prestigiosului concurs Mamaia Copiilor. Au rămas pentru ultima etapă – Finala – cei mai buni dintre cei buni ceea ce reprezintă în sine o performanță.

Județul Neamț are (din nou) prezența cea mai numeroasă din toată țara, semn că aici se face performanță. ”Crema” participării vine de la Asociația Culturală ”Viva Allegria” prin cei 5 copii care au ajuns în finală: Adelina Timofte, Catinca Gorduza-Burduja, Andreea Aldea, Serena Gabur și Daria Stoleru. Cei cinci copii și profesoara de canto Alina Apetrii merită felicitările noastre pentru faptul că vor reprezinta județul Neamț într-un concurs atât de titrat. VIVA ALLEGRIA1

Așteptările sunt mari dar concurența pe fiecare grupă de vârstă este poate cea mai puternică din toate edițiile. Începând de anul acesta, preselecțiile au avut loc și la Chișinău astfel că la fiecare secțiune de vârstă sunt și copii foarte buni din Republica Moldova.

Finala Mamaia Copiilor 2015 va fi transmisă, începând cu ora 21.00, de postul Neptun TV.

Mult succes tuturor copiilor din județul Neamț!

Articolul anterior

Incredibil dar adevărat! O femeie a căzut dintr-un taxi!

Articolul următor

Scrisoarea de la Petru-Vodă a ajuns pe masa președintelui României! Promulgă Iohannis legea incriminată de călugării părintelui Iustin?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular