ISSN 2457 - 3973

TIR-ul care a provocat tragedia la Tarcău transporta un utilaj agricol. Sunt 2 morţi şi 3 răniţi.

TIR-ul care a provocat tragedia de pe DN15, din localitatea Tarcău, transporta un utilaj agricol, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Utilajul agricol a fost cel care a agăţat limitatorul de înălţime amplasat sub podul de cale ferată. Limitatorul a căzut peste un microbuz de transport persoane, aflat în mers.

Şoferul şi un pasager au decedat iar alţi trei pasageri au suferit răni fiind transportaţi la spital.

„Astăzi, 11 mai, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului Rutier din Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15, în localitatea Tarcău, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor trei. Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 40 de ani, din localitatea Brusturi, conducea un ansamblul de vehicule pe DN 15, din direcția Bicaz – Piatra Neamț, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier de limitare a înălțimii, moment în care cu un utilaj pe care îl transporta ar fi acroșat o bârnă metalică, care în urma coliziunii s-ar fi desprins și ar fi căzut peste un microbuz de transport persoane care se deplasa din sensul opus. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani și a unui pasager de 47 de ani, precum și rănirea altor trei pasageri. Victimele au fost preluate și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Articolul anterior

FOTO – Creşte bilanţul tragediei de la Tarcău: doi oameni au murit, al treilea este inconştient.

Articolul următor

VIDEO/FOTO cu impact emoţional al tragediei de la Tarcău. Cum s-a produs tragedia cu 2 morţi şi 3 răniţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular