ISSN 2457 - 3973

Toţi locuitorii municipiului Roman rămân MIERCURI, 12 mai, fără apă la robinete

Pentru realizarea unor lucrări la reţeaua publică de distribuţie în Municipiul Roman, Compania Județeană APA SERV S.A. anunţă că este pusă în situația neplăcută de a anunța furnizarea apei cu presiune scăzută, urmată şi de oprirea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, miercuri 12.05.2021, în intervalul orar 00.00-23.00.


“Vor fi afectaţi utilizatorii din Municipiul Roman. Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 19.00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă în toate zonele din Municipiul Roman, se va realiza în data de 13.05.2021, începând cu orele 06.00. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi”, au declarat reprezentanţii APA SERV.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .

Articolul anterior

Ionel Arsene: Vouchere de vacanță pentru toți românii care muncesc

Articolul următor

ALERTĂ Grav accident la Tarcău! Şoferul unui microbuz a murit, trei pasageri sunt încarceraţi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *