ISSN 2457 - 3973

Traficant de droguri de mare risc, prins la Târgu Neamţ (foto-video)

Doi bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani, din județele Neamț și Iași, bănuiți de trafic de droguri de mare risc și introducerea în țară de droguri de mare risc, au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț.

La data de 14 iunie a.c., polițiști din cadrul S.C.C.O. Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamț, au organizat o acțiune, în orașul Târgu-Neamț, pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de risc și mare risc.

Astfel, polițiștii au prins în flagrant delict un tânăr, de 22 de ani, din Neamț, bănuit că ar fi desfășurat activități de aprovizionare, comercializare și consum propriu de droguri de risc și de mare risc.

Asupra acestuia, polițiștii au descoperit 199 de comprimate ce conțin substanță activă încadrată în categoria drogurilor de mare risc.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi fost introduse în țară prin intermediul unui bărbat, de 39 de ani, care a fost depistat de polițiști, la aceeași dată, în județul Iași.

Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile de judecătorii Tribunalului Neamț.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Neamț și Iași.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Articolul anterior

Bătrână accidentată la Piatra Şoimului

Articolul următor

Şofer din Neamţ, surprins de radar cu 204 kilometri pe oră

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *