ISSN 2457 - 3973

Trei hoţi la „drumul mare”, în Neamţ! Jefuiau maşinile parcate peste noapte, în refugii!

Trei hoţi „la drumul mare” care acţionau în Neamţ, la maşinile parcate în refugiile de pe E85, au fost reţinuţi de poliţişti.

Ancheta a plecat de la mai multe sesizări făcute de şoferi păgubiţi. Ultima sesizare a fost pe 20 aprilie când un şofer a reclamat că i-au dispărut din rezervor, într-o parcare din Săbăoani, 350 litri de motorină şi 200 litri de vin.

„Miercuri, 1 mai, polițiștii din Săbăoani, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale, al criminaliștilor din cadrul Poliției municipiului Roman și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

La locuinţele suspecţilor au mai fost găsite 20 sticle de vin premium, furate în noaptea de 20 aprilie. De asemenea, anchetatorii au găsit recipiente care miroseau a combustibil dar şi 70 litri de produse petroliere.

Surpriza a fost că cei trei sunt autorii altor spargeri din maşini.

Poliţiştii au ridicat mai multe cutii cu medicamente, similare celor furate dintr-o autoutilitară parcată E85 în noaptea de 17/18 octombrie 2023.

De asemenea, au fost găsite actele unui autoturism, reclamate a fi furate în cursul lunii aprilie 2024 și mai multe telefoane mobile.

Cei 3 suspecţi, cu vârste între 35 şi 44 ani, au fost reţinuţi pentru 24 ore şi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): „Legile pentru folosirea judicioasă a apelor, pe lista de priorităţi!”

Articolul următor

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ), gazdă pentru 50 tineri romaşcani la Palatul Parlamentului

Un comentariu

  • Acțiune antisocială organizată pe raza satului Săbăoani chiar de către autoritățile judiciare române.Au un dosar important de rezolvat.😂👍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular