NewsAllert :

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Aproape 9 milioane lei pentru modernizări şi asfaltări de străzi la Dumbrava Roşie!”

Şoferul care a accidentat mortal un pieton în Neamţ şi apoi a fugit, a fost reţinut de poliţişti

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „Piatra Neamţ – oraş turistic, nu doar vis, ci un proiect care va deveni realitate!”

Pieton accidentat mortal în Neamţ! Şoferul a fugit dar a fost prins la Suceava!

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

O mamă şi fiul ei de 3 ani, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Neamţ

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Campania PSD Neamţ – „De Crăciun, Împreună!” – a ajuns la Pângăraţi

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de rujeolă în România! Iată care sunt simptomele bolii.

Suspiciuni de crimă în Neamţ! Un bărbat şi-a ucis vecinul!

  • 10 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Trei incendii în Neamţ în ultimele 24 ore

Duminică, 01.11.2015, la ora 10:38, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Băluşeşti, comuna Icuşeşti. La locul indicat s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii, constatând că incendiul cuprindea bucătăria locuinţei şi acoperişul comun al casei şi al unei anexe. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite, după operaţiuni ce au durat aproape o oră şi jumătate. Au ars bunurile din bucătăria locuinţei şi acoperişul, construit din astereală din lemn, cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de 120 mp. Cauza probabilă a incendiului: acţiunea intenţionată.

 

Luni, 02.11.2015, la ora 05:36, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu într-o gospodărie din satul Vad, comuna Dragomireşti. La locul indicat s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că incendiul cuprindea acoperişurile a două construcţii (o casă bătrânească şi o clădire folosită ca spaţiu comercial – magazin şi bar), existând riscul extinderii flăcărilor către cealaltă casă din gospodărie, aflată la numai jumătate de metru de magazin. Pompierii au scos din casa cuprinsă de incendiu pe proprietara acesteia, în vârstă de 64 de ani, şi au acordat îngrijiri femeii, care a suferit un atac de panică. În acelaşi timp, au început operaţiuni pentru a opri extinderea incendiului şi stingerea acestuia. Pompierii au stins în limitele găsite incendiul, în urma căruia au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp., şi acoperişul magazinului, pe o suprafaţă de 50 mp. (ambele construite din astereală de lemn şi învelitoare din tablă). Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric produs la un conductor defect sau cu izolaţie deteriorată.

 

Luni, 02.11.2015, la ora 08:30, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o autoutilitară staţionată pe strada Unirii din oraşul Târgu Neamţ. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, constatând că incendiul cuprindea compartimentul motor al maşinii, cele două anvelope din faţă şi habitaclul. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars instalaţia electrică a maşinii (în zona compartimentului motor şi habitaclului), două anvelope, documentele autoutilitarei şi proprietarului acesteia şi aproximativ jumătate din tapiţerie. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric produs la un conductor defect.

Articolul anterior

EXCLUSIV Interviu cu Adrian Bezna despre tragedia din Club ”Colectiv”: ”Plâng ca un copil…. am pierdut 2 prieteni dragi…” Diferența dintre artă și gen, rock și satanism!

Articolul următor

Două accidente mortale în Neamţ! Bilanţul: 2 morţi şi 8 răniţi grav!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *