NewsAllert :

Senatorul Emilia Arcan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț!?

Copii cu copii: 74 de minore din Neamț au devenit mame anul acesta!

Șoc în PSD Neamț! Emilia Arcan a demisionat din PSD Neamț!

Grupul de Inițiativă în Turism din Piatra-Neamț – acțiuni pentru promovarea serviciilor turistice

Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Județul Neamț se apropie de pragul psihologic de 1.000 cazuri de COVID

Parlamentul a aprobat data alegerilor locale: 27 septembrie! Iată calendarul premergător votării!

Președintele Mugur Cozmanciuc anunță deblocarea lucrărilor pe drumul Bicaz – Poiana Largului! ”Astăzi s-a semnat contractul!”

Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Trei autoturisme implicate într-un accident la Dulcești! Două persoane au rămas încarcerate!

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

  • 13 iulie 2020

ISSN 2457 - 3973

Trei indivizi, reținuți de polițiști din Neamț după ce au bătut și tăiat cu o sticlă doi frați

Polițiștii au identificat și reținut trei persoane din Valea Ursului, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri au fost agresați fizic în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Valea Ursului.

Din investigațiile efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 33 de ani, din localitatea Valea Ursului, ar fi lovit cu o sticlă un tânăr de 24 de ani, din localitatea Ion Creangă.

La scurt timp, un alt bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate, folosindu-se de un ciob de sticlă, l-ar fi tăiat în zona corpului. De asemenea, cei în cauză, împreună cu un alt bărbat de 58 de ani, ar fi continuat să exercite acte de violenţă atât asupra tânărului de 24 de ani, cât şi asupra fratelui său, în vârstă de 21 de ani.

Prin activitatea infracţională desfăşurată, cei trei bărbaţi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, provocând indignarea persoanelor aflate în apropiere.

În baza probatoriului administrat, aceştia au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive

Articolul anterior

Viceprimarul Gavrilescu vrea deschiderea tuturor locurilor de joacă din Piatra-Neamț

Articolul următor

Trei școli din Piatra-Neamț, Roman și Gâdinți – închise de marți, 9 iunie, din cauza Covid-19!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *