ISSN 2457 - 3973

Trei infracţiuni dintr-o lovitură la Roman! Beat şi fără permis, a furat o maşină!

În noaptea de 03/04.08.2016, în jurulorei 01.00, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație soldat cu pagube materiale și produs pe strada Bld. Nicolae Bălcescu din Roman.

Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Roman a sustras cheile de la un autoturism aflat în parcarea unei spălătorii din Roman și a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În timp ce conducea autoturismul tânărul a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de pe str. N. Bălcescu.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și fiind sub influenţa alcoolului.

Articolul anterior

Cutremur de 4,4 grade pe scara Richter!

Articolul următor

Mesajul copiilor profesorului jefuit de verighetă în Spitalul Județean Neamț după ce a decedat: ”Au furat de pe mâna care a mângâiat creștetul multor copii! Respiră același aer dar se hrănesc cu durerea și suferința altora”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *