ISSN 2457 - 3973

Trei mașini s-au ciocnit, duminică, în intersecția morții de la Căciulești

Trei autoturisme s-au ciocnit, duminică, în intersecția de la Căciulești-Girov, pe drumul național care leagă municipiile Piatra-Neamț și Roman.

La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD EPA.
”Până la sosirea forțelor de intervenție, toate persoanele implicate în accident s-au autoevacuat. O persoană în vârstă de 54 de ani (unul dintre conducătorii auto) a fost preluată de echipajul de pe ambulanța SMURD TIM și transportată la spital pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare. Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile PSI și vor sabla căile rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, subocotenentul Irina Popa.

Intesecția în care s-a produs accidentul a devenit un punct negru pe harta evenimentelor rutiere din județ. Din cauza faptului că șoferii care vin de pe drumul secundar (dinspre Căciulești) nu reduc viteza la timp și/sau nu acordă prioritate autovehiculelor care circulă pe drumul principal (drumul național Piatra-Neamț – Roman) s-au produs accidente foarte grave, cu persoane decedate.

Prefectul George Lazăr a cerut un studiu celor de la Secția de Drumuri Naționale și s-a ajuns la decizia de a semaforizare inteligent intersecția.

Proiectul ar urma să fie finalizat anul acesta.

Articolul anterior

Rupere de nori la Gârcina! COD ROȘU de furtună, sâmbătă seara!

Articolul următor

Inundații în Piatra-Neamț și Pipirig, luni dimineață

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *