NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Trei mașini s-au ciocnit, duminică, în intersecția morții de la Căciulești

Trei autoturisme s-au ciocnit, duminică, în intersecția de la Căciulești-Girov, pe drumul național care leagă municipiile Piatra-Neamț și Roman.

La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD EPA.
”Până la sosirea forțelor de intervenție, toate persoanele implicate în accident s-au autoevacuat. O persoană în vârstă de 54 de ani (unul dintre conducătorii auto) a fost preluată de echipajul de pe ambulanța SMURD TIM și transportată la spital pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare. Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile PSI și vor sabla căile rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, subocotenentul Irina Popa.

Intesecția în care s-a produs accidentul a devenit un punct negru pe harta evenimentelor rutiere din județ. Din cauza faptului că șoferii care vin de pe drumul secundar (dinspre Căciulești) nu reduc viteza la timp și/sau nu acordă prioritate autovehiculelor care circulă pe drumul principal (drumul național Piatra-Neamț – Roman) s-au produs accidente foarte grave, cu persoane decedate.

Prefectul George Lazăr a cerut un studiu celor de la Secția de Drumuri Naționale și s-a ajuns la decizia de a semaforizare inteligent intersecția.

Proiectul ar urma să fie finalizat anul acesta.

Articolul anterior

Rupere de nori la Gârcina! COD ROȘU de furtună, sâmbătă seara!

Articolul următor

Inundații în Piatra-Neamț și Pipirig, luni dimineață

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *