ISSN 2457 - 3973

Trei minori din Neamţ, răniţi în urma coliziunii dintre o motocicletă şi un scuter

Trei minori din Neamţ au fost răniţi în urma coliziunii dintre o motocicletă şi un scuter, la Boghicea.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un minor în vârstă de 17 ani conducea un motocross neînregistrat sau neînmatriculat, pe strada Lăcrămioarelor, în localitatea Boghicea, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui motociclu neînregistrat, condus de un minor în vârstă de 13 ani, care transporta pe motociclu un alt minor de 13 ani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători de autovehicule și a pasagerului în vârstă de 13 ani, care au fost transportați la o unitate medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că minorul de 17 ani nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule, motocrossul nefiind înregistrat sau înmatriculat și fără a deține poliță de RCA.

Motociclul condus de minorul de 13 ani nu este înmatriculat sau înregistrat.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă pe strada Ion Roată din Târgu Neamţ

Articolul următor

Tânăr depistat drogat la volan în Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular