ISSN 2457 - 3973

Trei prim-miniștri PSD îl susțin pe Adrian Niță la Primăria Piatra-Neamț

Marcel Ciolacu, Victor Ponta și Sorin Grindeanu. Sunt cei trei lideri PSD, care au ocupat fotoliul de premier, și care îl susțin pe Adrian Niță în cursa pentru primăria Piatra-Neamț.

Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, spune că Adrian Niță are puterea de a aduce schimbarea de care oamenii au nevoie și de a dezvolta municipiul din punct de vedere economic. Prim-ministrul a transmis, de altfel, un mesaj video prin care îi îndeamnă pe alegători să voteze cu Adrian Niță pe 9 iunie.

“Piatra-Neamț are nevoie de dezvoltare, de viziune și de proiecte. Și cel mai important, are nevoie de sprijin guvernamental și de uși deschise la factorii decizionali. Încrederea acordată și susținerea necondiționată din partea premierului Marcel Ciolacu nu poate decât să mă bucure și să mă determine să ies învingător din această cursă electorală! Îi mulțumesc, domnului prim-ministru, pentru că este alături de mine și de pietreni în demersul nostru de a reda orașului strălucirea de altă dată!”, a mai declarat Adrian Niță.

Și fostul premier, Victor Ponta, și-a arătat susținerea pentru candidatul PSD. Victor Ponta spune că e dezamagit de felul în care arată acum Piatra-Neamț și că așteaptă din anul 2012 o schimbare care pare că nu mai vine. De aceea, face apel la pietreni pentru a-l vota pe Adrian Niță.

Inclusiv când a fost premier, Victor Ponta nu a rămas indiferent în fața problemelor pietrenilor. În timpul guvernării lui Victor Ponta, s-au alocat banii necesari pentru reconstruirea Pieței Centrale din Piatra-Neamt, cea care a ars în urma unui incendiu devastator.

“În cursa pentru primăria Piatra-Neamț, îl am alături și pe fostul premier al României, Victor Ponta! Când ne-am întâlnit, în timpul vizitei pe care domnia sa a facut-o la Piatra-Neamț, mi-a marturisit că e dezamăgit de administrația liberală și de modul dezastruos în care este gestionat acum Piatra-Neamț. Din 2012 așteaptă o schimbare în orașul nostru, schimbare care pare că nu mai vine. Acum însă, e momentul pentru schimbare! Victor Ponta m-a asigurat de tot sprijinul său! Inclusiv când a fost premier nu a rămas indiferent în fața problemelor pietrenilor. În timpul guvernării lui Victor Ponta, s-au alocat banii necesari pentru reconstruirea Pieței Centrale din Piatra-Neamt, cea care a ars în urma unui incendiu devastator.”, a declarat Adrian Niță, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț.

Un alt fost premier și actualul ministru al transporturilor, Sorin Grindeanu, îl sprijină pe Adrian Niță la primăria Piatra-Neamț. Ministrul Transporturilor are toată încrederea că Adrian Niță e cea mai bună alegere pentru oraș, alegerea care poate schimba fața orașului și îl poate face să prospere. De altfel, sprijinul său reprezintă garanția faptului că proiectele de infrastructură din județul Neamț nu vor fi neglijate.

Ministrul Transporturilor a efectuat ieri o vizită de lucru în județul Neamț pentru a verifica stadiul lucrărilor la Autostrada Moldovei.
Și a venit cu vești bune: șase sau șapte loturi vor fi finalizate anul acesta, deși contractual trebuiau să fie finalizate doar două dintre ele.
De asemenea, Sorin Grindeanu a anunțat oficial demararea licitației pentru Drumul Expres Piatra Neamț – Bacău, precum și faptul că vom merge pe Autostrada A7 chiar din acest an, de la Focșani la București.

Vizita lui Sorin Grindeanu și sprijinul acordat candidaților Partidului Social Democrat la alegerile din 9 iunie sunt garanția faptului că actualele proiecte de infrastructură din județul Neamț reprezintă o prioritate pentru Guvernul României.

“Îi mulțumesc domnului ministru pentru interesul manifestat pentru pietreni și am convingerea că printr-un parteneriat durabil cu Ministerul Transporturilor putem realiza drumul expres Piatra-Neamț – Bacău, promis de toți politicienii în ultimii 30 de ani. În felul acesta orașul Piatra-Neamț poate avea o altă deschidere spre dezvoltare.”, a declarat Adrian Niță.

Articolul anterior

Grav accident rutier la Vaduri soldat cu 3 persoane rănite

Articolul următor

Daniel Harpa: Pășim pe urmele unei civilizații misterioase, haideți s-o arătăm lumii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular