ISSN 2457 - 3973

Tupeu de candidat! Se pozează la Spitalul din Bicaz pe care partidul său l-a închis!

Un cititor newsallert.ro ne-a sesizat tupeul cu care unul dintre candidații la alegerile parlamentare din Neamț îl are în încercarea de a culege câteva voturi. Persoana în cauza ne-a trimis un print-screen (pe care l-am verificat) a paginii de facebook a președintelui PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, candidat pe prima poziție la Camera Deputaților.

Acesta a postat o fotografie alături de dr Letiția Damoc, directorul Spitalului orășenesc Bicaz, și mesajul: ”Împreună cu Dna. Doctor Letiția Damoc, managerul Spitalului Orăşenesc Bicaz „Sfântul Ierarh Nicolae” cea care împreună cu Dna Doctor Puşa Crețu au revigorat şi pus pe picioare o unitate spitalicească necesară nemțenilor de pe Valea Muntelui ! Luptăm pentru Nemțeni! Luptăm pentru România!”. 

Cu alte cuvinte, domnul Laurențiu Dulamă își face campanie în fața unui spital închis de partidul din care a făcut parte și care i-a dat funcții. Dacă domnul Dulamă a uitat, îi readucem noi aminte că în momentul în care spitalul din Bicaz era închis de PDL, domnia sa era membru activ al acestui partid. Prin 2014, Laurențiu Dulamă a fost ales chiar președintele PDL Piatra Neamț. Nu l-am auzit niciodată pe domnul Dulamă să se împotrivească închiderii spitalului din Bicaz, ba chiar a plecat în partidul celui care a susținut acest lucru.

Dar acum, pentru că este campanie, dă bine o poză, că doar în zona Bicaz sunt peste 50.000 de votanți care poate au uitat de închiderea spitalului.

Acum câteva zile, când a avut loc o manifestare cu ocazia împlinirii a 2 ani de la redeschiderea spitalului, domnul Dulamă s-a dus fără nici o remușcare la eveniment și a stat la prezidiu. Probabil a ținut și vreun discurs despre cât de important este spitalul pentru locuitorii din Bicaz!

Acum, despre apropierea sa față de spitale s-a mai vorbit, însă în alte contexte pe care nu le vom pomeni noi aici și acum.

Articolul anterior

Patru case din Hangu riscă să se prăbușească! Zona a fost evacuată!

Articolul următor

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, prioritate a mandatului președintelui Consiliului Județean, Ionel Arsene! Ce s-a făcut în 4 luni!

Un comentariu

  • Aici nu este vorba de tupeu ci doar o dovada a inconstientei care sta la baza promovarii a tot felul de neica nimeni facuti la apelul de seara directori pe la tot felul de institutii si care cred ca isi pot face singuri strategia de campanie in loc sa apeleze la un consilier de PR si care se agata de tot felul de evenimente pentru a aparea in public .
    In rest toata stima pentru d-na dr.Damoc si imi pare rau ca a permis ” scaiului” Dulama sa se acate de imaginea si numele dumneaei pentru a le folosi in campania electorala intr-o zona in care PMP se imbata cu apa rece ca va primi voturi la alegerile parlamentare .Vax !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.