ISSN 2457 - 3973

Tupeu de şofer, în Piatra-Neamţ! Prins drogat la volan, de două ori în aceeaşi noapte!

Tupeu de şofer, în Piatra-Neamţ! Un tânăr în vârstă de 22 ani a fost prins drogat la volan, de două ori în aceeaşi noapte.

„În jurul orelor 01:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au procedat la oprirea unui autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care circula pe strada Mihai Eminescu, în municipiul Piatra-Neamț. În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Totodată, oamenii legii i-au reţinut permisul de conducere şi l-au condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

„La aceeași dată, în jurul orei 05:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au oprit pentru control un autoturism, ce se deplasa pe strada Piața Ștefan cel Mare, condus de același tânăr, în vârstă de 22 ani. Și de această dată, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Şoferul a fost condus din nou la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Doar că de la spital, tânărul a mers în arest pentru că a fost reţinut pentru 24 ore.

El este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și fără permis de conducere.

Articolul anterior

Deputatul Iulian Bulai: „Dacă premierul dispreţuieşte Moldova, şi moldovenii îl vor jigni cu un vot anti-PSD!”

Articolul următor

Tineri răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina la Bistricioara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular