ISSN 2457 - 3973

A murit turistul căzut de la înălţime în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare

UPDATE

Turistul care a suferit un trumatism sever prin cădere de la înălţime în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare a decedat, potrivit Salvamont Neamţ.

Din păcate, cu toate eforturile depuse, victima a decedat, constatarea decesului fiind făcută de personalul medical de pe aeronavă. Condoleanţe familiei”, a precizat Salvamont Neamţ.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un turist a căzut, marţi, de la înălţime, în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare iar pentru salvarea acestuia a fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.

La intervenţie participă şi ISU Neamţ, Salvamont Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Elicopterul a reuşit să aterizeze la circa 200 de metri de locul în care se află accidentatul, graţie sprijinului primit de la STS care a oferit locaţia victimei.

“Salvamont Neamţ intervine împreună cu echipaje ale ISU Neamt în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare pentru salvarea unei persoane care a suferit un traumatism sever prin cădere de la înălţime. În zonă a ajuns un echipaj de prim răspuns de la SJA Neamţ. Dispeceratul nostru ţine legătura cu elicopterul 334 de la Târgu Mureş care a identificat zona accidentului şi a reuşit să aterizeze la aproximativ 200 metri de accidentat”, au declarat salvamontiştii.

Acţiunea de salvare este în plină desfăşurare.

Vom reveni!

Articolul anterior

Toată România, în scenariul verde! Iată situaţia pe fiecare localitate din Neamţ. (marţi – 11 mai 2021)

Articolul următor

Deputatul Oana Bulai (PSD) a adus un “Colţ de Rai” din Neamţ în Parlamentul României (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *