ISSN 2457 - 3973

Ucigașul polițistului a fost prins! A urinat pe el când polițiștii l-au încolțit!

Marcel Ionel Lepa, individul care a împușcat mortal un polițist și a rănit un altul, a fost prins, marți dimineață, de trupele speciale ale Poliției, într-o casă aflată la 7 kilometri de Timișoara.
În momentul în care trupele speciale au intrat peste el, criminalul a urinat pe el de frică.
”În urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţişti, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul din judeţul Timis a fost depistat, în această dimineaţă, pe raza localităţii Remetea Mare, din judeţul Timiş. Acesta prezintă plăgi prin împuşcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenţia ambulanţei. La momentul localizării şi prinderii acestuia, poliţiştii nu au făcut uz de armamentul din dotare. În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş efectuează cercetări”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.
Un poliţist de 43 de ani de la Postul de Poliţie Recaş a fost împuşcat mortal, în misiune, de individul căutat pentru o condamnare internațională pentru tâlhărie.
Tot mai mulți polițiști îi cer demisia din funcția de ministru și spun că nu există (între multe alte neajunsuri) suficiente veste antiglonț pentru acțiunile speciale.
Colegii din totă țara a polițistului ucis la datorie au ținut, luni, la ora 12.00, un moment de reculegere.
Read Previous

Polițiștii și jandarmii nemțeni, moment de reculegere pentru colegul ucis! Ce făcea Carmen Dan la ora aceea?

Read Next

Inundații în 2 localități din județul Neamț! Codul portocaliu, valabil și astăzi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *