ISSN 2457 - 3973

Un adolescent de 17 ani din Piatra Neamț a furat o mașină și a plecat prin oraș! Polițiștii i-au întrerupt plimbarea!

În urma sesizării primite de dispeceratul Poliției municipiului Piatra Neamț în dimineaţa zilei de 01.04.2017, despre faptul că în noaptea de 31.03.2017/01.
04.2017, persoane necunoscute au sustras un autoturism, polițiștii au demarat cercetările pentru identificarea autorului.
În aceeași zi, persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată în trafic, în persoana unui tânăr de 17 ani, din Piatra Neamț.
Acesta ar fi pătruns într-un autoturism, în torpedoul căruia a găsit cheile autoturismului parcat lângă acesta, pe care l-a sustras. Polițiștii au stabilit că tânărul acondus autoturismul până pe strada Mihai Viteazu, unde a fost depistat de un echipaj de poliție rutieră.
Autoturismul a fostrecuperat și predat părţii vătămate, iar tânărul este cercetat pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere

    Articolul anterior

    Echipa Cozmanciuc-Țapu-Leoreanu va conduce PNL Neamț pentru următorii 4 ani! Iată numele celor 30 de membri ai BPJ! (foto-galerie)

    Articolul următor

    Sute de șoferi, sancționați în week-end de polițiștii nemțeni! 48 au rămas fără permis! Polițiștii au scos în trafic și radarele neinscripționate!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular