Un adolescent din Zăneşti care a spart mai multe maşini în Roznov, a fost arestat • News Allert

ISSN 2457 - 3973

Un adolescent din Zăneşti care a spart mai multe maşini în Roznov, a fost arestat

Echipa operativă formată din polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Săvinești au identificat și reținut .marţi, un minor de 16 ani, din Zănești, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat în formă continuată.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 15 august 2021, aceasta ar fi spart geamul mai multor autoturisme, din comuna Roznov, sustrăgând din acestea 3.850 de lei, bunuri și bijuterii.

În continuare în cursul aceleiași nopți acesta s-ar fi deplasat în comuna Zănești, sustrăgând dintr-un alt autoturism 1.000 de lei, mai multe carduri bancare și o telecomandă pentru deschiderea uşii unui garaj.

Minorul a pătruns fără drept prin folosirea telecomenzii, în interiorul garajului, de unde a sustras mai multe carduri bancare, un telefon mobil și obiecte vestimentare.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial.

În cursul zilei de astăzi, minorul va a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Dezbateri pe marginea Regulamentului de gospodărire și estetică a orașului împreună cu asociațiile de protecție a animalelor

Articolul următor

Noul lider al consilierilor județeani liberali este Valentin Stavarache

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular