ISSN 2457 - 3973

Un bărbat din Dragomireşti era să se branşeze la un … proiectil

Un bărbat în vârstă de 43 ani, din Dragomireşti a trecut prin momente mai puţin plăcute după ce a descoperit un proiectil de 100 milimetri.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, subinspectorul Irina Popa, a declarat că totul s-a întâmplat în momentul în care bărbatul executa lucrări de săpături pentru branşare la alimentarea cu apă.

“Un bărbat de 43 de ani din localitatea Hlăpești, pe timpul executării unor lucrări de săpături pentru branșarea la rețeaua de apă, a descoperit un proiectil exploziv de calibru 100 mm. Echipa pirotehnică din cadrul ISU Neamț s-a deplasat la locul solicitării cu autospeciala pirotehnică. Cu ajutorul detectorului de metale, a fost verificată zona pe o suprafață de aproximativ 50 mp, nemaifiind descoperite alte elemente de muniție”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Muniția, ce provine din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost ridicată,  transportată și depozitată în condiții de siguranță într-un depozit special amenajat pentru a fi ulterior distrusă.

Articolul anterior

Accident cu patru victime la Cordun

Articolul următor

Salvamont intervine în masivul Ceahlău. Patru turişti sunt în stare de epuizare pe un traseu închis iarna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *