ISSN 2457 - 3973

Un ”bărbat” din Neamț, arestat după ce și-a bătut familia și a amenințat-o cu moartea

Un ”bărbat” din localitatea Cotu Vameș a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de faptul ar fi exercitat acte de violență asupra soției și fiicei sale. De asemenea, acesta le-ar fi adresat amenințări cu moartea.

Potrivit IPJ Neamț, sesizarea a fost făcută de fiica individului care a reclamat că a fost victima unei agresiuni.

”Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii în contradictoriu, un bărbat de 42 de ani, din Cotu Vameș, ar fi exercitat acte de violență atât asupra soției, în vârstă de 39 de ani, cât și a fiicei sale, cărora le-ar fi adresat și amenințări cu moartea. În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. În cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că acesta ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu în sensul în care ar fi pătruns în incinta locuinței comune, încălcând astfel obligațiile impuse. De asemenea, la data de 5 ianuarie 2021, în jurul orei 00.30, bărbatul ar fi pătruns din nou în imobil, fiind depistat de polițiști în incinta locuinței. Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie, ameninţare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Neamț, agentul Georgiana Moșu.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

72 cazuri noi de COVID în Neamț. Iată în ce localități se află. (marți, 5 ianuarie 2021)

Articolul următor

COVID/Situația în cele 83 orașe și comune din Neamț, de la debutul pandemiei și până azi: infectați, vindecați, decedați. (marți, 5 ianuarie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *