ISSN 2457 - 3973

Un bolnav psihic, beat și înarmat cu un cuțit, a atacat un om în Piața Centrală din Piatra-Neamț

Polițiștii locali din Piatra Neamț au predat agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Cândești, după ce a agresat un alt bărbat, în Piața Centrală din Piatra Neamț.

Echipajul Poliției Locale Piatra Neamț s-a autosesizat, în timp ce patrula în incinta pieței, că între 2 persoane a izbucnit un conflict, una dintre acestea agresând-o prin lovire, pe cealaltă.

”Agresorul (I.B.), cu afecțiuni psihice și înarmat cu un cuțit, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, l-a atacat pe C.I (47 de ani), acuzându-l pe cel din urmă de furt. Pentru a aplana conflictul, agenții Biroului Ordine Publică l-au încătușat pe agresor, după care l-au condus la sediul poliției Locale Piatra Neamț. După identificare, acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru încălcarea art. 2, pct ”1” și pct. ”24” din Legea 61/1991R”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Piatra-Neamț.

Și bărbatul atacat a fost predat agenților Poliției Municipiului Piatra-Neamț, în baza unui proces verbal de constatare a infracțiunii de lovire, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Articolul anterior

Vlad Marcoci, informație-șoc: Doi stranieri, Cuc și Teodorovici, pe lista PSD Neamț la parlamentare!

Articolul următor

CORONAVIRUS/ Neamț: 4 persoane în carantină, 32 în supraveghere, nici o suspiciune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *