ISSN 2457 - 3973

Un individ și-a snopit în bătaie bunica de 83 de ani!

La data de 31 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 83 de ani a fost victima unei agresiuni fizice.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat de 38 de ani, din Tămășeni, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței bunicii sale de 83 de ani, din Doljești, unde ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței, suferind leziuni ce au necesitat transportarea acesteia la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva celui în cauză.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Bogdan Gavrilescu (președinte PMP Neamț): ”A venit momentul să vă prezint principalele proiecte din cadrul programului pentru CJ Neamț!”

Articolul următor

Cine este de fapt candidatul PNL pentru funcția de primar al Roznovului și care sunt principalele proiecte pentru oraș!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *