ISSN 2457 - 3973

Un nou deces din cauza Covid-19! Este al patrulea din România!

O femeie în vârstă de 72 ani, din Suceava, este a patra victimă a coronavirusului din România, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

”Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv)”, se arată în comunicatul de presă.

Una dintre victimele coronavirusului este din județul Neamț.

Vasile Ouatu a murit, duminică seara, din cauza Covid-19, pe fondul bolilor cronice de care suferea.

”Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020  transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată”, au precizat, ieri seară, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Ultima cifră care s-a putut face publică a pacienților cu coronavirus din județul Neamț era de 14. Așa că nu vă putem informa oficial că în județul Neamț, cifra pacienților a ajuns la 19.

 

Articolul anterior

PNL Neamț confirmă printr-un mesaj de condoleanțe moartea lui Vasile Ouatu

Articolul următor

Consilierii locali din Piatra-Neamț vor participa … on-line la ședința de joi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.