ISSN 2457 - 3973

Un pas spre normalitate! Bolnav psihic luat de pe străzile din Piatra-Neamț! Câți au mai rămas liberi în oraș?

Bărbatul care a vandalizat pereții mai multor clădiri din Piatra Neamț, scriind injurii adresate Primăriei Piatra Neamț, în dimineața zilei de 8 iulie 2019, a fost identificat și adus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț de către un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică 2.

Este vorba despre I.S. din Piatra Neamț, în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice și care a fost internat în nenumărate rânduri în prezența polițiștilor locali, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Urmează a se lua măsurile legale în conformitate du Legea 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar contravenientul va fi din nou predat cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț – Secția Psihiatrie.

Acesta este doar unul dintre cei care suferă de tulburări psihice grave și care umblă nestingheriți pe străzile din municipiul Piatra-Neamț. Noi am mai scris despre aceste aspecte în condițiile în care sunt cunoscuți mai mulți indivizi care au tendințe de agresivitate în special față de femei sau au deviații sexuale iar victime le cad copiii.

Despre această situație am scris aici

Articolul anterior

Femeie rănită în urma coliziunii între un TIR și un autoturism

Articolul următor

Trei medii de 10,00 la Bacalaureat în Neamț! Promovabilitate de peste 68 la sută

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *