ISSN 2457 - 3973

Un primar PSD Neamț continuă campania electorală deși aceasta s-a încheiat! Autoritățile văd ilegalitățile?

Primarul PSD al comunei Borlești, Vali Puică, își continuă nestingherit campania electorală deși aceasta s-a încheiat sâmbătă dimineață la ora 07.00.

Într-un dispreț total față de lege și sub privirile indulgente ale Prefecturii și Biroului Electoral Județean, primarul Puică afișează un dispreț totală față de lege.

Sâmbătă, în jurul orei 13.30, primarul PSD a postat pe pagina lui de facebook un mesaj cu un îndemn clar de a vota candidata partidului său.

În loc să dea o mână de ajutor familiei căreia sâmbătă i-a ars casa într-un incendiu, primarul Puică face în continuare campanie electorală în disperare după câteva voturi.

Este încă o dovadă nu doar a lipsei bunului simț ci a sfidării față de lege dar și față de oameni!

Între cei care i-au apreciat postarea se află și inspectorul școlar general adjunct Claudia Moroiu (PSD), directoarea Școlii ”Daniela Cuciuc”, Ioana Iordache (membru PSD) dar și fiul prefectei de Neamț.

Și că tot vorbim de Prefectura Neamț să aducem aminte că același primar PSD a fost găsit în conflict de interese de Agenția Națională de Integritate și a pierdut toate procesele. Cu toate că trebuia demis din funcție, primarul PSD a fost ”mângâiat” părintește de Prefectura Neamț, controlată tot de PSD, fiind doar amendat.

Evident că prefecta Daniela Soroceanu nu are curaj să îl sancționeze pe primarul PSD Vali Puică pentru că încalcă legea electorală. Cum ar putea face asta când peste câteva zile, după ce va fi demisă de la Prefectură, se va întoarce pe postul de secretar al județului, fix în subordinea directă a președintelui PSD Neamț?

Iată și postarea primarului PSD de la Borlești:

*Primarul PSD Vali Puică alături de șeful lui de partid, Ionel Arsene

 

Read Previous

Casă în flăcări la Borlești! Proprietara a suferit arsuri grave!

Read Next

Nemțenii votează! S-au deschis urnele! Totul despre procedura de vot!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *