NewsAllert :

Primarul Andrei Carabelea: „Zeci de mii de pietreni nu au astăzi apă din cauza incompetenței, indolenței și nepăsării Apa Serv și a CJ Neamț!”

Cutremur de magnitudine 3,3 produs lângă Piatra-Neamţ (joi, 28 martie)

Vasile Panaite intră în echipa PUSL şi va fi viitorul primar al municipiului Piatra-Neamţ (comunicat de presă)

Un şofer din Piatra-Neamţ a accidentat un pieton şi apoi a fugit de la faţa locului

Carmen Nastasă vine miercuri LIVE, de la ora 20,00, la podastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”

Bărbat din Dragomireşti, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în cartierul Dărmăneşti (27 martie)

Vasile Panaite este candidatul PUSL la Primăria Piatra-Neamţ! Vrea referendum odată cu localele!

Vasile Panaite face anunţul zilei! Live, de la ora 20,00, la podcastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”!

Sinucidere în Neamţ! S-a închis în autoturism şi apoi şi-a dat foc!

Panică într-un bloc din Piatra-Neamţ după ce un „Dorel” a tăiat ţeava de gaz dintr-un apartament

Se opreşte apa în oraşul Roznov şi comuna Zăneşti timp de 13 ore

Viceprimarul comunei Zănești și mai mulți consilieri locali s-au alăturat USR Neamț

DIICOT Neamţ, prăpăd printre traficanţii de droguri! Două grupări, destructurate de procurorii anti-mafia!

Primarul Andrei Carabelea vine la podcastul „Față în față cu Gabriel Apetrii„ luni, de la ora 20,00

28 martie 2024

ISSN 2457 - 3973

UNPR Neamț se rupe de PSD!

UNPR Neamț a luat o decizie care pune încă odată sub semnul întrebării relația cu filiala PSD. Propunerea vicepreședintelui Ciprian Șerban (venit pe filiera PP-DD) de a avea liste comune cu PSD pentru alegerile locale, cu o paritate de 5 la 1 (5 candidați PSD și un candidat UNPR) s-a izbit de un refuz categoric al liderilor UNPR Neamț.

Nemulțumirea acestora ar fi fost determinată atât de faptul că PSD a încercat să îi racoleze pe primarii UNPR cât și de faptul că prin anumite pârghii s-a încercat impunerea lui Ciprian Șerban ca președinte al filialei județene. La acestea se adaugă situațiile tensionate din consiliile de administrație ale Spitalului Județean Neamț și compania ApaServ.

Astfel, decizia finală, suținută și de conducerea centrală a partidului, este ca UNPR Neamț să aibă candidați și liste proprii la alegerile locale.

De altfel, la conferința de presă susținută alături de deputatul Valeriu Steriu, cel mai probabil viitorul președinte al partidului, Ciprian Șerban nu a fost prezent. Nici la prezidiu nu se vedea vreun semn că ar fi fost invitat în condițiile în care numele său nu era acolo. Surse din partid ne-au spus că Ciprian Șerban a plecat chiar în timpul ședinței, fiind a doua oară când este marginalizat de liderii UNPR Neamț.

”Cei pe care nu îi vedeți alături de noi, este decizia lor”, avea să comenteze senatorul Liviu Bumbu, președintele interimar al UNPR Neamț. Declarația îl vizează și pe fostul secretar de stat din Ministerul Justiției, Alin Antochi.

”Am avut două cutremure, unul foarte mare în urma căruia nu putem recupera pierderea preşedintelui Culiţă Tărâţă și unul mai mic, prin demisia preşedintelui partidului Gabriel Oprea. După ce am fost sabotaţi din interior, pierderile noastre din ultimele săptămâni sunt minime. Avem organizaţii aproape peste tot în judeţul, putem număra doar pe degetele de la o mână unde nu avem. Am rămas un pic mai în urmă ca să comunicăm candidaţii la municipii şi oraşe pentru că mai aveam nevoie de clarificări la nivel naţional”, a declarat senatorul Liviu Bumbu, președintele interimar al UNPR Neamț.

”Vrem să candidăm singuri, mergem pe liste singuri. Sigur că se întâmplă un fenomen, Unde am anunţat candidaţi puternici au început presiuni şi din partea administrațiilor locale dar şi a instituţiilor descentralizate”, a mai spus Liviu Bumbu.

UNPR Neamț are în acest moment 7 primari, 9 viceprimari, 10 consilieri județeni, 331 consilieri locali și 3 parlamentari.

”Este a doua filială din țară după filiala sectorului 2 condusă de Nicolae Onțanu”, a spus deputatul Constantin Moisii.

Articolul anterior

Daniel Vasiliu (vicepreședinte CJ Neamț): Nu semnez pentru demiterea managerului Ioan Lazăr. Motivele nu sunt plauzibile!

Articolul următor

Opt copii din Neamț au dispărut de acasă în luna februarie

2 Commentarii

  • Ciprian, n-ai cu cine! Gaseste-ti pe altii ca astia-s cu pluta…

  • niciodata nu s-a pus in dezbaterea partidului ca serban doreste liste comune cu psd paritate 5 la 1.doi consilieri judeteni ii scoate unpr neamt singur.in loc sa militeze sa mergem pe liste separate ,asta insemnand structuri in teritoriu si munca concreta , el vrea,sa stam la mila psd neamt.dar eu nu il vad pe serban un mare lider care sa fie si luptator.de fapt el si ppdd-ul neamt la primit moca.acolo a fost munca lui farcaseanu si a unor oameni inimosi care au crezut in farcaseanu.serban tot la combinatii a mers si la momentul oportun ia dat sut lui mihai.baram sa-l viziteze la bacau si sa-i duca un pachet de tigari.comportamentul lui la intalnirea de ieri a fost ciudat.a venit s-a asezat in primul rand nu a luat parte la dezbateri si fara nici un motiv a disparut.el s-a izolat singur si nu echipa la dat la o parte.la fuziune spunea ca are structuri in teritoriu si poate aduce voturi multe.acum doreste pe liste cu psd.paritatea 1 la 5 in teritoriu e un dezastru.asa ca fara liste comune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular