ISSN 2457 - 3973

Urmărire ca-n filme la Gârcina! Doi tineri au fugit de polițiști cu o mașină și s-au răsturnat! Oamenii legii au găsit în mașină droguri!

În ziua de 27.04.2017, în urma unei sesizări privind existența în trafic a unui conducător auto aflat sub influența alcoolului, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârcina au identificat pe strada Peștera autoturismul, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de echipajul de poliție, ci și-a schimbat direcția de deplasare.
În încercarea de a se sustrage controlului, conducătorul autoturismului pierde controlul asupra vehiculului și părăsește partea carosabilă, răsturnându-se și avariind gardul unui imobil din zonă.
După impact, cei doi tineri aflați în autoturism au încercat să fugă de polițiști, însă au fost prinși și imobilizați.
Polițiștii au identificat persoanele implicate, respectiv doi bărbați de 33 și 32 de ani, ambii din Piatra Neamț, care prezentau leziuni în urma accidentului, fiind transportați la Spitalul Județean Neamț.
Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest și le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei sau a altor substanţe psihotrope.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de bărbatul de 33 de ani, care nu poseda permis de conducere. Totodată, în urma controlului efectuat în autoturismul, au fost găsite 4 pacheţele din staniol având în interior o substanţă necunoscută şi o ţigaretă, ce au fost ridicate și înaintate structurilor specializate pentru stabilirea în condiţii de laborator a conţinutului acestora.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și în vederea documentării întregii activități infracționale.

Articolul anterior

Atentie! Se anunță temperaturi de peste 35 de grade! Ce măsuri se impun?

Articolul următor

Liviu Pancu (director artistic): ”MedievArtFest Tîrgu Neamț stă față în față cu oricare alte festivaluri de gen”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *