ISSN 2457 - 3973

USR, PLUS și PMP îl susţin pe Klaus Iohannis în turul al doilea la prezidenţiale

Liderii Alianței USR PLUS au anunțat că îl susțin pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Dan Barna și Dacian Cioloș au transmis un mesaj clar către toți membrii celor două partide, pentru susținătorii acestora și votanții din primul tur să meargă la vot și în turul al doilea și să îl voteze pe Klaus Iohannis.

”Alianţa USR PLUS îi îndeamnă pe membrii şi simpatizanţii săi să participe la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, şi să voteze cu actualul preşedinte, Klaus Iohannis. Alianţa USR PLUS rămâne consecventă poziţiei pe care a avut-o încă de la început, şi anume aceea că PSD, în toate versiunile sale de după 1989, de la Ion Iliescu până la Viorica Dăncilă, nu a făcut altceva decât să frâneze modernizarea României, să încerce să deturneze ţara de la direcţia euro-atlantică şi să-i împingă pe români la migraţie masivă”, au declarat liderii USR PLUS într-un comunicat de presă.

În județul Neamț, Dan Barna – candidatul Alianței USR PLUS – a fost votat de 23.654 nemțeni care, potrivit anunțului făcut de Dan Barna și Dacian Cioloș, ar trebui să îl voteze pe Klaus Iohannis în turul al doilea.

Și Eugen Tomac, președintele PMP a cerut votanților din primul tur a lui Theodor Paleologu, să iasă la vot și în turul al doilea și să îl voteze pe Klaus Iohannis.

”În mod clar, membrii și susținătorii noștri vor merge la vot și vor da un vot categoric de susținere a candidatului care trebuie să o elimine într-un mod cât mai ferm pe Dăncilă din viața politică”, a declarat Eugen Tomac.

În județul Neamț, 11.453 alegători l-au votat pe Theodor Paleologu în primul tur la prezidențiale și, tradițional, ar trebui să iasă la vot și în turul al doilea și să îl aleagă pe Klaus Iohannis.

Articolul anterior

Conducerea ApaServ explică de ce nu a astupat gaura de la lucrarea de pe Petru-Rareș

Articolul următor

Ministrul PSD de Interne, Carmen Dan, a coordonat represiunea din 10 august (raport desecretizat)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *