ISSN 2457 - 3973

Vă aduceți aminte povestea lor din Parcul Central? Iată ce s-a întâmplat după un an!

În urmă cu un an de zile, povestea lor făcea înconjorul României! Pe scurt, o tânără din Piatra-Neamț trecea pe 13 iunie 2015 prin momente inceredibile. Aflată la plimbare cu iubitul ei prin Parcul Central, aceasta a fost înconjurată la un moment dat de aproape 20 de persoane. Iar asta nu a fost totul!

Imediat, pe ecranul uriaș amplasat vis-a-vis de magazinul Unic au început să ruleze imagini cu cei doi. Apoi, ȘOC!!!! Pe ecran a apărut un mesaj care a făcut-o să tremure și să izbucnească în lacrimi. Îngenunchiat de situație, iubitul ei i-a spus cu voce tremurândă: Anda, vrei să fii soția mea?

Scenele desprinse parcă dintr-un film romantic s-au petrecut cu adevărat în Parcul Central fără ca tânăra să știe ce urmează să i se întâmple. Totul a culminat cu un foc de artificii și cu o petrecere la care au participat toți ”complicii”.

În urmă cu un an, Anda a spus: DA! Și nu s-a răzgândit așa că, zilele viitoare, cei doi tineri vor avea nunta!.

”Pe 26 iunie 2016 avem nunta. Îmi amintesc acum un an de zile ce emoții aveam și ce nerăbdător eram ca totul să iasă perfect. Și a ieșit perfect! Anda era cea mai fericită, a fost o surpriză total neașteptată”, ne-a dezvăluit mirele.

Ca un fapt divers, articolul pe care l-am publicat în urmă cu un an de zile a avut un număr record de vizualizări pentru o publicație din Neamț: 32.000 oameni au citit despre povestea lor!

Vă lăsăm în cele ce urmează să revedeți filmul evenimentelor surprins la acea vreme de echipa TVM Neamț.

 

Articolul anterior

Luni și marți se oprește apa în mai multe cartiere din Piatra Neamț dar și la D-va Roșie, Săvinești, Roznov și Zănești

Articolul următor

Rar auzi asemenea voci! Îngerii au coborât pe pământ la Piatra Neamț! LIVE!!! (video)

Un comentariu

  • Formidabil articolul…si?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.