ISSN 2457 - 3973

Vasile Ouatu – depistat POZITIV la coronavirus! Medici și asistente din Piatra-Neamț și Bisericani, între contacții lui!

Vasile Ouatu, patronul magazinului și restaurantului din centrul municipiului Piatra-Neamț, și președinte al echipei de volei feminin, a fost depistat POZITIV la infecția cu coronavirus.

El se afla în izolare la domiciliu de câteva zile, mai mult forțat de copii decât din propria dorință.

Cazul lui Vasile Ouatu este unul cu conotații extrem de periculoase având în vedere numărul de persoane cu care s-a întâlnit.

Este vorba în primul rând de cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț acolo unde a ajuns la începutul săptămânii cu febră și dureri de cap.

A fost consultat dar a refuzat să rămână internat și a plecat apoi la Spitalul Bisericani unde a făcut o rază la plâmâni. De aici s-a dus în autoizolare acasă.

De reținut este că Vasile Ouatu susține ba că NU a participat ba că a participat și el la Concursul de Dans Sportiv de la Sala Polivalentă. După eveniment, în zilele care au urmat, s-a întâlnit cu medici, asistente, angajați ai magazinului și restaurantului, ba chiar a organizat o petrecere de 8 Martie. Lista contacților este extrem de lungă și ”lovește” în toate categoriile.

Vasile Ouatu va fi preluat în cursul acestei dimineți cu izoleta sau costumul special și va fi transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

În urma lui, angajații DSP Neamț urmează să aibă o muncă titanică în urma căreia să stabilească toți contacții (și este vorba de zeci de persoane) pe care să le trimită în autoizolare acasă și să le preleveze teste.

Odată cu confirmarea acestui caz, numărul pacienților cu COVID-19 din Neamț urcă la 6!

Articolul anterior

Prefectul George Lazăr, verificări la Serviciul Județean de Ambulanță și DSP Neamț

Articolul următor

Cazul Ouatu trimise sute de oameni în izolare: medici, asistente, politicieni, comercianți și oameni simpli!

2 Commentarii

  • Pușcărie 15 ani.

    • Iresponsabilitatea trebuie pedepsita, toti suntem egali in fata legii deci dosar penal si puscarie. Fara ezitare!

  • In Italia 12 ani de puscarie, farà drept de apel. Domnu Oatu ce vreti sa faceti? Omorati lumea?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *